Hogyan lehet elköltözni leromlott környékről?
Zajos a környék, már ezért kb senki se akar ide jönni plusz le is romlott.
Ma hallottam, hogy más is mondta, hogy 10 évvel ezelőtt összehasonlíthatatlanul sokkal jobb volt ez a környék.
Én maximum 1-2 évet szeretnék maradni.
Hogyan?
Jó, mondjuk még így is jobb helyzetben vagyok, mint aki a semmiből vesz lakást...
Talán ha megvárom a válságot, jobb is lesz.
Most ezt eladhatom 18-ért, és tudok venni 35-ért hasonló kaliberűt. Válság után esetleg eladom 10-ért, de 20-ért tudok venni -> kisebb a különbség.
Mérlegeld a lehetőségeket, anyagilag is, meg helyileg is, hogy hova tudnál menni, mit tudnál venni. Nézz utána. (ingatlan.com, ingatlanbazar)
Ellenben, most pörög az ingatlanpiac, kis túlzással minden eladható. Lehet, hogy a tied is, esetleg nem egy hét alatt, hanem három hónap alatt. Eladhatatlannak nevezett lakást 18-ért eladni azért nem rossz. Azt hogy most milyen a lakásod helyzete, azt tudod, hogy két év múlva milyen lesz, azt meg nem. A hatsávos autóút nemigen tűnik el onnan. Viszont ha véletlenül lesz egy "válság" az ingatlanpiacon, nem is a válság a fontos, hanem hogyha visszaesik a vásárlási kedv (ez egy feltételezés, mert ki tudja, mi okozna eleve "válságot" vagy áresést, tehát visszaeshet a vásárlási kedv), akkor viszont sanszos, hogy nem fogod tudni eladni. Hiába tudnál akkor olcsóbban venni.
Úgy kell csinálni, hogy azért minél olcsóbban vegyél, és jól is járjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!