Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti mennyi ideig gondolkodtatok...

Ti mennyi ideig gondolkodtatok ingatlan vétel előtt? Kellett már egyedül döntenetek ilyenről? Mi volt az a szempont, ami a legjobban meggyőzött?

Figyelt kérdés

2019. jan. 4. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nincs jó döntés
2019. jan. 5. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Siettetés miatt nagyon sokan erős megalkuvásokkal döntenek. Sokszor a Siettetés mögött hazugság áll.
2019. jan. 6. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azt is érdemes mérlegelni, hogy milyen időtávra tervezel. Mi nem egy életre vásároltunk lakást, így megalkuvóbb elvárásokkal indultunk neki. Tudtuk, hogy max 5-10 évre szól a döntésünk. Így könnyebb. :)

Ha nem jön be a választásod, még mindig dönthetsz úgy pár év múlva, hogy költözöl, szóval szerintem ha van egy szimpatikus, jó állapotú ingatlan, akkor egy-két átgondolkozott éjszakán felül nem érdemes többet stresszelni a döntésen. :)

2019. jan. 6. 11:49
 14/14 anonim válasza:

nekem másfél évembe került.

hozzá kell tennem nem a döntés telt addig, hanem a felkészülés, míg úgy éreztem átlátom annyira, hogy dönthessek.

rengeteg helyet néztem meg és felmértem az előnyökét hátrányokat.

hozzá kell tennem, nem Budapest volt hanem vidék.

Igaz lehet hogy többé már nem tudnám eladni.

Ezt nem tudom.

De azt igen, hogy a gyors döntéssel valóban hibát kockáztatunk.

Jobb elszalasztani egy két jó vételt, mint elhinni hogy a soha vissza nem térő alkalom áll előttünk,

Az mindig gyanús ha túl jó egy vétel, érdemes időt szánni rá, kockáztatva hogy elszalasztjuk, de csökkenteni annak a kockázatát, hogy bukunk egy nagyot.

Amit végül megtaláltunk annál is hetekig alkudoztunk, több mint 10%-ot. Ajánlottam egy kemény alkut amire nemet mondtak. Ajánlottam másikat, amire végül igent mondtak. Addig meg annyi ember nézte meg családtag, mérnök stb, amennyi lehetett.

2019. jan. 6. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!