Most a Csók-öt vissza kell fizetni vagy azt ajándékba adja az állam a gyerekekért?
Figyelt kérdés
2018. okt. 18. 20:46
11/15 anonim válasza:
A 10+10 millión kívül igen, ajándékba adja, sajnos ezzel növelve a "megélhetési" gyerekcsinálások számát, már bocs.
Van aki okosan, és él a lehetőséggel, HASZNÁLJA, 1-2 gyerekre. De sokan csak azért szülik (meg vállalják) a gyereket hogy KIhasználják a rendszert...
12/15 anonim válasza:
Azért ezt megélhetési gyerekcsinálásnak nem nevezném, mert egy ujépitésu min 90nm es ház vagy lakás árát nézd meg legyél szíves és utána beszélj a megélhetési gyerekcsinálásról. Pest megyében kb 35-40 milla egy uj ház, ami 90-100 nm. Szted abba 10 millió mi? Komoly tőke plusz jövedelem kell, ha hitellel akarja valaki finanszírozni.
13/15 anonim válasza:
#12 ne BP-el példálózzál. Van vidéken 3 millióért is ház. És mellé sok c. típusú ember is. Konkrétan rájuk és a hasonló emberekre gondoltam...
14/15 anonim válasza:
Pest megyét írtam. Budapesten nem kap 30-40 mert újat.
Használt házra meg nincsen 10 m.
15/15 A kérdező kommentje:
Én nem házat akarok venni hanem bővíteni. Van már házam, de kicsi, egy szobás és ha egyszer eljutunk a gyerekvállaláshoz nem a nyakamba akarom tenni.
2018. okt. 20. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!