Kiskunfélegyházán és környékén milyen élni?
A város a vidék és főleg a kisvárosiasság általános problémáival küzd.
Kecskemét (fideszes vezetésű város) erős konjunktúrája pozitív hatással van Kiskunfélegyháza gazdaságára, munkaerőpiacára is. Vonzáskörzetként, a szívóhatás és felfelé húzó hatás érezhető évek óta.
Kiskunfélegyháza polgármestere nem Fideszes. A Fidesszel szemben nyert 2014-ben, ami akkor országos hír volt, mert eléggé szembetűnő jelenség volt.
Később a Fidesszel összebékült ő és a civil szervezete és most már szövetségesek.
Most sem Fideszes, de a Fidesz támogatja ma már.
Az előző válaszoló ócska ellenzéki pamflet szövege az íróját minősíti. Akart valami nagyot mondani, de bölcsebb lett volna ha hallgat.
Nem volt nehez dolga "goalkeaper" baratunkkal szemben. Most viszont szepen megtartotta a helyet a mayor-unk :)
A varos nem rossz, de ennyit nem er egy lakas, meg haz se amennyiert itt van.
Szar, én 5 éve lakok itt
Unalmas
Szórakozni nem nagyon lehet talán 1 igényesebb bár van, amnezia
A többi mind kocsma ahol az alkoholista apukák iszak le magukat akik menekülnek a feleség elől xd
Régen volt itt disco több is de az már mind bezárt
A centrum ami a kpba van az egy vicc🤣
Régen jobb volt az is. Ahh inkább raktak volna be oda egy mekit vagy bővítették volna annak több értelme lett volna
A helyijaratos busz szörnyű csak reggel meg délután jár, kérdem én mi van ha nekem délelőtt kéne valami?!
De pozitívum hoyg a sok biciklizés tol nagyon izmos a combom
Továbbá az oktatás dozsaba jártam, az elég jó suli kevés cigány van szinte alig 1-2. Ott megtanitottak tanulni ami felkeszitett a kozepsulira
De az emberek elég nagyképűek sznobok voltak ott. Kozépsuliba már egy másik városba járok így arról nem tudok mit mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!