Létezik olyan, hogy Magyarországon van az állandó lakcímem, de lenne egy külföldi ingatlanom amiben tulajdonképpen élek?
Figyelt kérdés
Vagy akkor az már kint tartózkodásnak minősül és nem hagyja a másik ország huzamosabb ideig?2018. okt. 2. 11:10
1/9 anonim válasza:
Nekem MOn is van állandó lakcímem és külföldön is van főlakcímem, ahol lakok. Ez elvileg nem szabályos, csak 1 fő lakcím lehetne, gyakorlatilag meg a kutya sem foglalkozik vele, nincs semmilyen rálátása az egyes országoknak hogy te máshova is be vagy jelentve, sok itteni magyar ismerősöm 8-10 éve él kint gond nélkül.
3/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen van egy hátránya, mert 2 helyen fizetsz TB-t.
4/9 anonim válasza:
Ausztria. Nem fizetek MO-n TBt. Onnan kijelentkeztem, de a TB-ből kijelentkezésnek semmi köze a lakcímedhez. Az megmarad.
5/9 anonim válasza:
4: Nekem magam után kell fizetni, és pont az jelöli ki a fizetési kötelezettséget, ha magyarországi állandó tartózkodási helyed van. A NAV-nál intézted el?
8/9 anonim válasza:
Hat ezer forint, pl. Rinyabesenyőn Somogy megyében. :) ,de elkelt és szétlopták, van sok-sok itt Somogyban. Elég lepusztúlt hely ez, sőt brutálisan le van gyalázva az én kis szülő megyém. :/
9/9 anonim válasza:
Bocs, én nem erre a kérdésre akartam válaszolni. De mindegy már... most ezért fognak tiltani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!