Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Létezik olyan, hogy Magyarorsz...

Létezik olyan, hogy Magyarországon van az állandó lakcímem, de lenne egy külföldi ingatlanom amiben tulajdonképpen élek?

Figyelt kérdés
Vagy akkor az már kint tartózkodásnak minősül és nem hagyja a másik ország huzamosabb ideig?
2018. okt. 2. 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem MOn is van állandó lakcímem és külföldön is van főlakcímem, ahol lakok. Ez elvileg nem szabályos, csak 1 fő lakcím lehetne, gyakorlatilag meg a kutya sem foglalkozik vele, nincs semmilyen rálátása az egyes országoknak hogy te máshova is be vagy jelentve, sok itteni magyar ismerősöm 8-10 éve él kint gond nélkül.
2018. okt. 2. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
1: Ez melyik ország?
2018. okt. 2. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen van egy hátránya, mert 2 helyen fizetsz TB-t.
2018. okt. 2. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ausztria. Nem fizetek MO-n TBt. Onnan kijelentkeztem, de a TB-ből kijelentkezésnek semmi köze a lakcímedhez. Az megmarad.
2018. okt. 3. 01:17
 5/9 anonim ***** válasza:
4: Nekem magam után kell fizetni, és pont az jelöli ki a fizetési kötelezettséget, ha magyarországi állandó tartózkodási helyed van. A NAV-nál intézted el?
2018. okt. 3. 04:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Országos Egészségügyi Pénztárnál
2018. okt. 3. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Á, köszi!
2018. okt. 3. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Hat ezer forint, pl. Rinyabesenyőn Somogy megyében. :) ,de elkelt és szétlopták, van sok-sok itt Somogyban. Elég lepusztúlt hely ez, sőt brutálisan le van gyalázva az én kis szülő megyém. :/
2018. dec. 5. 09:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs, én nem erre a kérdésre akartam válaszolni. De mindegy már... most ezért fognak tiltani..
2018. dec. 5. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!