Milyen értékű és mekkora alapterületű ingatlanban éltek?
Két dolog miatt nem írom ide ki:
1., Semmire sem mennél egy ilyen adattal
2., Úgysem hinné el senki, kapnám a lepontozást
Nem tudom, soha nem próbáltam még eladni. 2004-ben örököltem, akkor az illeték miatt 25 millióra becsülték.
98nm.
#6 mert valótlan adattal könnyű dicsekedni, meg hogy milyen jól teljesít az ország, de azt elfelejtik hogy egy 27-30 m2-es panelban élnek a nyolcadik emeleten, és akkor már hirtelen minden magánügy lesz. Szégyellik.
Egyébként, hogy a kérdésre némileg válaszoljak: lakás esetén az átlag 30-40m2, ház esetén 80-100m2
Utolsó,
semmi értelme annak, amit írsz. Itt is lehetne hazudni, ha szerinted hazudnak.
Kérdező, nem áll módomban megadni, mert pénzügyekről semmilyen formában nem nyilatkozom.
alapterületet nem tudom, de van benne 8 háló, 4 fürdő, teniszpálya, moziterem, 5 kocsigarázs
kb 15 millió lehet...persze usd-ban
:D
7
Nem érted a lényeget. Az anyai helyzetemet nem beszélem meg senkivel, sem, a vagyoni oldalt, sem pedig a jövedelmi oldalt, mert senkinek nincs hozzá köze.
Nem pedig azért, mert majd ki nyomoz és ki nem.
Csak azt nem értem minek ír ide valaki, hogy nem mondja meg, ha nem kíván erről társalogni. Tovább kell görgetni és nem kell foglalkozni a kérdéssel.
Egyébként én 59 nm-en élek és a lakás jelenlegi értéke 20 millió körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!