Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kanadában élők tudnának nekem...

Kanadában élők tudnának nekem mesélni az ottani életről? Minden érdekel, jó, rossz

Figyelt kérdés

2018. aug. 21. 21:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem is tudtam, hogy ki lehet torolni. ez jo 😀
2018. aug. 22. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk ma pl. 30 fok lesz, de az elmúlt hetekben párszor volt 34-36 fok is, úgyhogy a nyár egy része bizony elég meleg, ritka a 25 fok alatt.

a canadahun oldalon, a Bevándorlás Kanadába II fórumon épp a napokban írtam le a pozitív tapasztalataimat, más meg a negatívat. Tehát nagyon attól függ, melyik részre készülsz.

2018. aug. 23. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező; a canadahun egy hiteltelen uszító oldal, még magyarnak se mondanám.
2018. aug. 25. 05:45
 14/14 anonim válasza:

#2 ez hulyeseg

En pl. nagyon durvan leegtem Kanadaban tobbszor is a 30+ fokban kirandulgatva vagy varosnezes kozben. Az orszag lakott teruleteinek nagy reszen nyaron olyan az eghajlat mint itthon, telen valoban baromi hideg van.

Egyebkent nagyon jo hely, elkepesztoen hatalmas orszag, az emberek nagyon aranyosak, jo fejek. Tiszta, kulturalt varosok, nem valami Budapest, azt biztos :D

2018. aug. 25. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.