Kanadában élők tudnának nekem mesélni az ottani életről? Minden érdekel, jó, rossz
Nálunk ma pl. 30 fok lesz, de az elmúlt hetekben párszor volt 34-36 fok is, úgyhogy a nyár egy része bizony elég meleg, ritka a 25 fok alatt.
a canadahun oldalon, a Bevándorlás Kanadába II fórumon épp a napokban írtam le a pozitív tapasztalataimat, más meg a negatívat. Tehát nagyon attól függ, melyik részre készülsz.
#2 ez hulyeseg
En pl. nagyon durvan leegtem Kanadaban tobbszor is a 30+ fokban kirandulgatva vagy varosnezes kozben. Az orszag lakott teruleteinek nagy reszen nyaron olyan az eghajlat mint itthon, telen valoban baromi hideg van.
Egyebkent nagyon jo hely, elkepesztoen hatalmas orszag, az emberek nagyon aranyosak, jo fejek. Tiszta, kulturalt varosok, nem valami Budapest, azt biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!