Mennyire zavarna az utcai bejáratú lakás?
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy utcai bejáratú lakás megvásárlásán. (Vörösmarty utca, 7 ker)
kívülről nyilván rácsozott az ingatlan, de vajon mennyire lehet biztonságos/komfortos utcai bejáratú lakásban lakni? Külön örülnék, ha főként olyanok írnának, akik laktak már ilyenben (Tapasztalatok, tudok-e rá biztosítást kötni, stb)
Köszi
Biztos, hogy nem.
Az ablakot nem lehet kinyitni...
Inkább ne, ha nem égetően muszáj!
Én nem, de a barátnőm lakott üzlethelyiség lakásban és csak azért bírta ki, mert anno a tanácstól kapta átmenetileg.
Borzasztó zajos, piszkos, nem biztonságos, soha nem tudsz szellőztetni, ha egy pillanatra nem zárod be a rácsot, belépnek és amit találnak visznek, ha éppen nem abban a helységben vagy.
Ezt csak akkor érné meg megvenni, ha fillérekért adják és a fala a kapualjjal, lépcsőházzal közös és engedélyezik ott egy bejárati ajtó nyitását, az utcai ajtóból meg ablak lenne.
De én úgy kezdeném, hogy megnézném a "lakás" minősítését, mert ma már nem igen vannak ilyen lakások, különösen Budapesten, a belvárosban.
Melyiket akarják rádlőcsölni? Az "ajtóboltot" vagy a másikat, a lehúzott redőnyöset?
Nehogy megvedd bármelyiket is!
Nézd meg, a szobádban, vagy a konyhádban állnának az autók!
Akkor az udvari ablak helyén legyen a bejárat, az utca felé meg ablak ráccsal.
Csak ahogy írtam is, nagyon alaposan nézd meg a tulajdoni viszonyokat és a helyiség státuszát, mert lehet, hogy nem is lakhatsz benne életvitelszerűen.
Lakáscélú biztosítást meg tuti, hogy nem köthetsz rá.
Miért nyúlt ki ez az oldal 1 km-re?
Ki kell mennem a konyhába, hogy olvashassam a végét.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!