Létezik ilyen hely Magyarországon? Bővebben lent.
Tud valaki olyan FALUT, KÖZSÉGET ahol nagyon minimális a roma lakosság vagy egyáltalán nincs? Le telepedés céljából keresgélek csak nemtudom merre legyen az arra. :)
Vidéken újra kezdő lennék.
Borsod megye kilőve.
GY-M-S és Vas megye legtöbb települése ilyen. Az Őrségben különösen jó a közbiztonság, a szeres településeken sok helyen nincs is kerítés a ház körül.
Az üdülőterületek is ilyenek, pl. Balatonpart, Dunakanyar.
Szabolcs megye -> Tiszanagyfalu, most van egy eladó félkész ház, 5mFt. Nem én hirdetem, csak láttam hogy eladó.
Ebben a faluban még nincs, max. 1-2 család, de ők sok vizet nem zavarnak. Szomszédos közeli falvakból ide jár sok fiatal általánosba. Nem véletlenül.
Vagy, mint már írták Borsod megye Mályinka, ott sincsenek, de a bejárás onnan nehézkes, és csak cigányos város van a közelben. De egyébként, ha azt nézzük, tulajdonképpen Észak-Nyugat MO. ahol még nincsenek. Az összes többi megyében - ha nem is a falvakban - de a városokban ott vannak.
Hevesben is van néhány, talán Mikófalva és Bekölce ahol még - ha jól tudom - nem nagyon vannak jelen.
Esetleg még Újfehértó amit ismerek, ott se nagyon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!