Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladó ház, a vevő a tulaj...

Eladó ház, a vevő a tulaj nelkül nézné meg a házunkat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eladó a házunk, ingatlan irodapo hirdeti. Van egy érdeklődő, de csak az ingatlanossal együtt akarja megnézni a házat és azt kérte, hogy amíg megnézik, addig ne legyen otthon senki. Mit tanácsoltok? Véleményt, tapasztalatot vagy tanácsokat kérnék ezügyben. Nem feltételezek rosszat róluk, de nem is bízok bennük.
2018. júl. 31. 16:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nincs kulcsa az ingatlanosnak, csak az lesz nála, amit majd tőlünk kap. Anya valamennyire ismeri, mondta is, hogy ilyen kérésük nem szokott lenni a vevőknek.
2018. júl. 31. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszönjük az érdeklődést, vagy így, vagy sehogy. Kulcsot adnál ki a kezedből?
2018. aug. 1. 09:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Én nem adnám ki a kezemből, a szüleim akarják kiadni. Ezért kellettek vélemények, hogy meggyőzzem valahogy.
2018. aug. 2. 07:57
 14/14 anonim ***** válasza:
1-es vagyok és változatlanul nem értem, hogyha a szüleid ott laknak és általában otthon is vannak, akkor miért kell ingatlanos? Na, mindegy, nem az én pénzem, de kulcsot ne adjanak!
2018. aug. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!