Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol a legjobb élni e városok...

Hol a legjobb élni e városok közül: Szolnok, Nagykőrös, Gyöngyös, Hatvan, Tatabánya, Dunaújváros?

Figyelt kérdés

Munkahely, ingázás, tömegközlekedés, iskola, kórházak, ilyenek nem számítanak.

Ami a legfontosabb: lehessen jó nagyokat sétálni, legyenek finom kávézók és cukrászdák, legyen jó levegő, és ami a legfontosabb, közbiztonság.

2018. júl. 31. 12:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem teljesíti az elvárásaidat maradéktalanul, ezek iparvárosok, az emberek a munkahelyek miatt költöznek ide, nem a jó cukrászda és jó levegő miatt. Ha csak ennyi számít, akkor Gyula.
2018. aug. 3. 11:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

Most jól beraktad a bogarat a fülembe. :-)

2018. aug. 3. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván olyan helyre kell költözni a te esetedben, ahol turisztikából élnek, nem pedig a fejlett ipar a húzóágazat.
2018. aug. 4. 09:02
 14/16 anonim válasza:
100%
Abszolút Gyöngyös. Mi is nem rég költöztünk ide és imádok itt lakni.
2018. aug. 24. 22:23
 15/16 anonim válasza:
100%

Szolnokon lakom, és (sokakkal ellentétben) én nagyon szeretem. A tiszaparti séták felérnek néha egy vérátömlesztéssel. Ha úgy van, ki lehet menni a NEFAG-hoz is, ott is egy nagy erdős területen lehet sétálni. Szerintem viszonylag sok kávézó van, és az én ízlésemnek tökéletesen megfelelnek. Meg van pár isteni cukrászda is. :D

A közbiztonsági helyzete pedig - az én meglátásom szerint - erősen attól függ, hogy a város melyik részén jársz-kelsz. Bár ez szerintem mindegyik városban így van.

A levegőre nem tudok kitérni... nekem nincs vele/tőle bajom. :D

2018. aug. 26. 01:00
 16/16 David82 ***** válasza:
89%

Kérdező!

Ha olyan városban szeretnél élni, ahol sok az erdő, és nagyokat lehet sétálni, akkor Zalaegerszeget ajánlanám.

Szép hely, csak tipikus kis alvó kisváros, de nagyon jó a közbiztonság.

Veszprém is jó választás lehet, csak ott horror az ingatlanárak. Oda szeretnék költözni Szegedről, a felújított szép lakásom áráért ott szinte csak egy istállót kapnék, vagy egy lakásnak nem nevezhető romhalmazt.

Egyébként Tatbányán nem horror a lakásárak.

2019. okt. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!