Hol a legjobb élni e városok közül: Szolnok, Nagykőrös, Gyöngyös, Hatvan, Tatabánya, Dunaújváros?
Munkahely, ingázás, tömegközlekedés, iskola, kórházak, ilyenek nem számítanak.
Ami a legfontosabb: lehessen jó nagyokat sétálni, legyenek finom kávézók és cukrászdák, legyen jó levegő, és ami a legfontosabb, közbiztonság.
Kedves 11-es!
Most jól beraktad a bogarat a fülembe. :-)
Szolnokon lakom, és (sokakkal ellentétben) én nagyon szeretem. A tiszaparti séták felérnek néha egy vérátömlesztéssel. Ha úgy van, ki lehet menni a NEFAG-hoz is, ott is egy nagy erdős területen lehet sétálni. Szerintem viszonylag sok kávézó van, és az én ízlésemnek tökéletesen megfelelnek. Meg van pár isteni cukrászda is. :D
A közbiztonsági helyzete pedig - az én meglátásom szerint - erősen attól függ, hogy a város melyik részén jársz-kelsz. Bár ez szerintem mindegyik városban így van.
A levegőre nem tudok kitérni... nekem nincs vele/tőle bajom. :D
Kérdező!
Ha olyan városban szeretnél élni, ahol sok az erdő, és nagyokat lehet sétálni, akkor Zalaegerszeget ajánlanám.
Szép hely, csak tipikus kis alvó kisváros, de nagyon jó a közbiztonság.
Veszprém is jó választás lehet, csak ott horror az ingatlanárak. Oda szeretnék költözni Szegedről, a felújított szép lakásom áráért ott szinte csak egy istállót kapnék, vagy egy lakásnak nem nevezhető romhalmazt.
Egyébként Tatbányán nem horror a lakásárak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!