Az Árpád híd és környéke (Váci útból nyíló utcák, Zsilip, Süllő, Véső utca és környéke) mennyire gázos?
"legdinamikusabban fekvő"
Ezt kifejtenéd kérlek, hogy mi a rossebet jelent?
Én ha fekszek, általában nyugodtan teszem...
A Vizafogó nagyon jó, de az jóval drágább.
A Lőprtárdűlő fejlődik, csak mire kifejlődik, 3x kirabolnak és 2x kirámolják a lakásodat.
A Teve, Gömb utca környéke még egész jó.
Ott van az az ocsmány háztömb a nordic light és az agora között. Laktam ott majdnem 5 évet egy penészes földszinti lakásban ami a süllő utcára nézett. (olcsó volt) Szerintem az volt a legrosszabb házszám ott, bár a többi udvart csak akkor láttam mikor beneztem a kapukon,szebbek voltak. A szomszéd állandóan üvöltött a gyerekével, füldugót kellett használnom. Többnyire normális emberek laktak ott, volt egy roma család is de velük volt a legkevesebb gond. Amikor jött a home office meg a korona, már nem bírtam ott tovább, el kellett költözni. Ilyen régi szarokat ne vegyél. Lehet az emeletiek jobbak.
Vagy ha abban a tömbben veszel akkor alaposan nézd meg a házat meg a lakást. És mint mondtam földszintet legfelső emeletet felejtsd el ilyen házakban.
1. A Göncz Á városközpont feljebb van, nem? Ahol a szobor is van. Az jó környék.
De a Véső u pl sokkal lejjebb van, ott van a jysk meg a penny mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!