Az Aszódi utcai lakótelep milyen környék? Sokkal rosszabb mint a József Attilal lakótelep?
Elsősorban a Táblás köz, Osztsg utca érdekelne.
Lakást szeretnénk vásárolni, az eredeti terv szerint a József Attilán (mivel apukámék is ott laknak); de néztübk itt is egy lakást és nekem sokkal jobban megtetszett mint sz ottaniak. A környék sem tünt parának, sőt a kis utca amiben a lakás volt kifejezetten családiasnak, kellemesnek hatott. Apukäm viszont hallani sem akar róla,hogy esetleg ott vegyünk lakást, mert xy ismerős szerint "sz@r környék".
Meg ne őrülj. Az Aszódi-telep ótvar fos környék, a legalja népeket költöztették oda a háború után. Ma sem sokkal jobb.
A József Attila ahhoz képest 100x jobb hely!
Tudom, régi kérdés, biztosan megtalálta a kérdező a megfelelő lakást. Nem is miatta írok, hanem a 2/2-es véleménye ihletett meg. Én ugyanis ezek szerint egyike vagyok a legalja népnek... Bár még csak 15 éve élek az Aszódi lakótelepen, ami valóban nem burzsuj környék, de az elmúlt 15 évben sem éreztem magam "legalja népnek". Sőt, a szomszédaim is tisztességes, dolgozó, normális, kedves emberek. Köztük több olyan is van, aki itt nőtt fel, nagyszüleit a háború után "idetelepítették" Ők, az egykori aljanép valójában MÁV tisztviselők voltak... Ma egy csendes, kedves lakótelep... És igen, van hajléktalan szálló, vannak romák is mint mindenhol máshol is. De az nem igaz, hogy ez "ótvar fos" környék lenne.
Mindezt azért írtam le, hogy ha legközelebb valakinek megtetszik itt egy lakás, akkor
Szóval mindezt azért írtam le, hogy ha valaki legközelebb lakást keres ezen a környéken, akkor olyan véleményét is lássa, aki valóban itt él...
Nem tudom, hogy a 2-es válaszoló szerint milyennek kellene lennem "legalja népként", de értelmiségi, dolgozó, kisgyermekes anyuka vagyok, boldog párkapcsolatban élek a kisfiam apjával. Szeretem a saját kiskertemet, azt, hogy csend van és tisztább levegő... Hát ilyen az Aszódi lakótelep 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!