Mennyire zavaró a Nagykőrösi út zaja este és éjjel? Lehet mellette aludni/élni?
Erre nem fogsz kapni konkrét választ, mert minden csak egyéni érzékenység kérdése. Én Budapesten élek, igaz, hogy nem ott, hanem hasonló forgalmú helyen (Váci út) és 1 hét után már meg sem hallottuk.
Ahogy azt sem hallottuk meg egy idő után egy nyaralás alkalmával a templom közvetlen szomszédságában, hogy minden reggel fél 8-kor harangoznak, vagy a másik helyen a Balatonnál a nyaraló egyik oldalán ment a régi 7-es út, a másik felén meg a vonat járt.
Ezek a zajok - ha egyáltalán behallatszanak - beépülnek az életetekbe és meg sem fogjátok hallani. Éjszaka meg nem is jelentős a forgalom, még a Nagykőrösi úton sem.
Viszont ha egy olyan helyről mentek, amire a síri csend a jellemző, kell majd idő hozzá.
Attól függ hogy mennyire közel van, és mennyire vagy takarva a házak által.
Menj oda kocsival este-ékszaka a ház elé, és próbálj meg aludni.
Én soha sem tudtam megszokni az autóforgalom zaját. Évek múlva is felébrtedtem rá, így költözés lett a vége.
Viszont laktam vonatsín mellett, és sosem ébredtem fel rá.
Ne vegyél ott lakást, ahol egyáltalán felmerülhet, hogy az adott körülmények miatt nem fogsz tudni pihenni esetleg.
Mi van, ha nem tudod megszokni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!