Micsinál egy ingatlanközvetítő, ha kétes ember jön el vevőként a találkozóra?
Nem hiszem el, hogy nem csak unatkozol!
Ha hirdetsz egy ingatlant, arról készülnek külső-belső képek, amiket bárki láthat, az ajtódig sem kell elmennie.
Ha viszont kép nélkül "titkosan" teszed fel, a kutyát nem fogja érdekelni és soha nem fogod eladni.
Szerintem jobban képben vagyok mint te, mert a 5-ik magántulajdonú ingatlanomban lakom és a harmadik nyaralót készülök eladni, tehát az eladó és a vevő oldaláról is ismerem a figurát.
A riasztót bele szokták írni a hirdetésbe mint extrát, a címet megtudni meg egy telefon kérdése, te kis naiv.
Vagy ha felhív valaki, hogy szeretné megnézni a hirdetett ingatlant, akkor közlöd vele, hogy nem mondasz címet, hanem bekötött szemmel elviszed a helyszínre?
Te ne akarj ingatlant eladni!
Na ennyit a nagy szakértelmedről. Hülyeségek kitalálásáig terjed ki.
És ha beírják a riasztót akkor mi van?
Fel se fogod miről van szó.
Azt hiszed mert eladsz s veszel pár ingatlant máris hozzáértő leszel.
Az írásaid élő példák arra, hogy ez mennyire nem igaz.
Nagyon helyes!
Legalább nem találsz ki több hasonló kaliberű hülyeséget:
"Vagy ha felhív valaki, hogy szeretné megnézni a hirdetett ingatlant, akkor közlöd vele, hogy nem mondasz címet, hanem bekötött szemmel elviszed a helyszínre?"
Nem azért adtam fel, mert én vagyok a hülye, hanem azért mert nálad nincsenek rendben a fejedben a bekötések.
És most már akármit írsz, nem válaszolok, mert reménytelen eset vagy!
Legyen szerencséd szegénykém!
"A riasztót bele szokták írni a hirdetésbe mint extrát, a címet megtudni meg egy telefon kérdése, te kis naiv."
Te tényleg csak szövegelsz, miközben fogalmad sincs az egészről. Gyakran még az ingatlanos se mond címet, hanem a szomszéd utcába beszél meg találkozót.
Te csak elméletben találtad ki ezt az egészet, vagy ha gyakorlatban akkor nagyon felelőtlenül csináltad s csak véletlenül nem lett problémád. Nem ez a követendő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!