Csepel Ófalú milyen környék? Bűncselekmények, betörések, autófeltörések stb szempontjából érdekel.
Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 15:06
1/5 anonim válasza:
Csepelen belül az egyik legrosszabb. Az Ady Endre útra néző része jó, de ott meg nagy a forgalom, zajos, büdös, kényelmetlen. Ha Csepelre akarsz jó áron kertes házba költözni, akkor inkább Csepel - Belváros kerestházas részét vagy Csepel - Kertvárost javaslom, minden szempontból sokkal jobb.
2/5 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a Rákóczy u Teller Ede u metszéspontja körüli részt néztem ki. Az milyen környék? Az Ady Endrét látom, de nem tudom mekkora maga az egész ófalu így nem tudom, hogy ahhoz eső résznek számít e vagy már nem?
2018. júl. 10. 12:21
3/5 anonim válasza:
Bejárod az utcákat személyesen vagy a Google Utcaképpel, és eldöntöd.
4/5 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Ha jól értem, azt a részt nézted ki, ahol a hév beér a lakott területre, de én azt a környéket nem javasolnám. Az utóbbi időben ott is van fejlődés, de arrafelé nagyon sok minden múlik azon, hogy milyen szomszédokat fogsz ki, ezt pedig csak te tudod eldönteni, ha odamész és körülnézel.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, nem ajánlom azt a területet. Egész Kifejezetten gettótelep. Ha kertesház, akkor már inkább valóban Szabótelep és Csepel-Kertváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!