Milyen Pákozdon lakni?
Gyönyörű hely, de rohadt drága. Ebből adódóan feltehetőleg nem a "C"-k által megfizethető. Ezeket úgy mondom neked, hogy nem lakom Pákozdon, csak szeretnék, de nekünk drága.
Viszont sok időt töltünk ott nyaranta és nagyon szimpatikus a hely.
De biztos lesz itt valaki Pákozdról, majd az mond bővebben.
Kápolnásnyéken lakom. :)
Pákozd itt van 10km.erre tőlem
Igazából egy pásztó hely. Inkább Sukorót ajánlom ott igényesebbek az emberek.
Csak hát az meg 2x drágább ügye..
Annyi a jó,hogy közel van Székesfehérvár hozzá, és a Velencei-tó. De ha tényleg Pákozdra szeretnél költözni gondold át 2x is. Ott készültek az új építésű házak tudom.
Nekem Sukorón van telkem, gyönyörű hely Pákozddal együtt. Sajnos van olyan része az autópályához közel, ami elég hangos. Ez persze nem mindenkit zavar.
Én nem költöznék be abba a lakóparkba. Ott van egy szép, hatalmas terület. Ebből leválasztottak egy kisebb részt, és ott nyomorúságos telkeket alakítottak ki, egymás seggében a házakkal. Az emberek meg ujjongva beköltöznek. Lehet, hogy ez sem zavar mindenkit, de én szeretem a nagy területet
Sziasztok!
Mi is szemezünk Pákozddal, milyen ott az óvoda, iskola, boltok, közlekedés, infrastruktúra (pl járdák), stb..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!