Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Komlón milyen az élet? Miért...

Komlón milyen az élet? Miért olcsóak a lakások? Van munkahely? Jó ott élni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 16:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

Komlón ha jól tudom, már csak 22 ezren élnek, régen 30 ezren lakták.

Ismerősöm komlói, szerintem nemcsak Komló, hanem egész Baranya haldoklik. Ő Pécsre jár dolgozni, de esélyes, hogy megszűnik a cég pécsi telephelye. A Házon kívülben is is szó volt róla pár éve, hogy sok lakás áll üresen, mert a lakók bezárják, és lelépnek bpre, vagy külföldre.ú

ergo tényleg nincs munka, mióta bezárt a bánya, nyilván egy fiatal sem képzeli el ott a jövőjét.

Kicsit off, de 8asnak sztem igaza van. Mondjuk én rühelttem Bp-t a fősuli, de a vidék tényleg katasztrófa pár nagyváros kivételével.

Visszaköltöztem a 6 ezres szülővárosba diploma után, és már kezdek megőrülni.

Nincs itt semmi. Állandóan csend van, a szomszéd jó időben folyton a kertben tesznek-vesznek, túl kíváncsiak is.

Pár napot Szegeden töltöttem, és alig akartam hazajönni, 1-2 éven belül lépek innen.

Akinek vannak gyerekei és az élete a kert a csend, annak jó. De semmi élet, munkahely alig van. Élelmiszerboltok vannak ,de pl ruhát szinte csak netről rendelek.,

2023. nov. 26. 18:44
 12/12 anonim ***** válasza:
11-es sokban igazad van.Tényleg ingerszegény a város.Mindenképp kellene némi programlehetőség helyben.Több szervezés az önkormányzat részéről vagy pl mozi vagy szórakozóhely vagy legalább egy plázaszerűség( a sok kis üzletet pl össze lehetne vonni).Hétvégén is olyan kihalt és csendes az egész város,hogy tényleg megkukul az ember.
2023. nov. 26. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!