Komlón milyen az élet? Miért olcsóak a lakások? Van munkahely? Jó ott élni?
Komlón ha jól tudom, már csak 22 ezren élnek, régen 30 ezren lakták.
Ismerősöm komlói, szerintem nemcsak Komló, hanem egész Baranya haldoklik. Ő Pécsre jár dolgozni, de esélyes, hogy megszűnik a cég pécsi telephelye. A Házon kívülben is is szó volt róla pár éve, hogy sok lakás áll üresen, mert a lakók bezárják, és lelépnek bpre, vagy külföldre.ú
ergo tényleg nincs munka, mióta bezárt a bánya, nyilván egy fiatal sem képzeli el ott a jövőjét.
Kicsit off, de 8asnak sztem igaza van. Mondjuk én rühelttem Bp-t a fősuli, de a vidék tényleg katasztrófa pár nagyváros kivételével.
Visszaköltöztem a 6 ezres szülővárosba diploma után, és már kezdek megőrülni.
Nincs itt semmi. Állandóan csend van, a szomszéd jó időben folyton a kertben tesznek-vesznek, túl kíváncsiak is.
Pár napot Szegeden töltöttem, és alig akartam hazajönni, 1-2 éven belül lépek innen.
Akinek vannak gyerekei és az élete a kert a csend, annak jó. De semmi élet, munkahely alig van. Élelmiszerboltok vannak ,de pl ruhát szinte csak netről rendelek.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!