Jól látom hogy Budapesten is lehet kapni lakásokat 5-6 millióért? Milyenek lehetnek azok?
Nna, rákerestem. Ez 2 van 6 millió alatt, ebből az egyik igazi lakás, 14 nm-es, a másik banki követelés.
"De csak kívülről van kép."
Azok kamuhirdetések (banki követelésre vonatkozik, de nem veheted meg ám annyiért, meg sincs vagy licitálhatsz rá maximum).
Igen, de az 23 milliót érő, és 6 M -ért végrehajtás alatt lévő lakás. Ez a lakás olyan, amit a tulaj nem akar eladni, és nem lehet ezért megnézni sem. Majd erőszakkal fogják kilakoltatni, és akkor fogod meglátni a lakást. Zsákbamacskát veszel. A lakásmaffia árulja, én a büntetőjogi feljelentők között vagyok, ezek ellen.
Szóval büntetőeljárás van folyamatban azok ellen, akik "eladják" ezeket a lakásokat, és lehet, hogy akár már 2-3 éven belül rendezésre kerül ez a dolog, és akkor vissza kell add a lakást, vagy bűnrészesség miatt Téged is elítélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!