Lakástakarék, de hol?
Fundamentáról nem tudok véleményt. Nekem OTP-s volt, tavaly használtam fel, utána rögtön meg is kötöttem a másikat. Négy évre a legkifizetődőbb kötni, azt hiszem 45 hónap volt a takarékossági idő, három hónap a kifizetési idő. Ez benne van a szerződésben is, ezt ki kell várni, de úgy tudom, mindenhol így van. Talán van lehetőség is, hogy azonnal megkapd a takarékossági idő lejárta után azonnal, de elég komoly díja van.
Én lakásfelújításra használtam, a végén vittem az OTP-be a számlákat, negyed óra alatt elfogadták, semmi gond nem volt vele. Nagyon gördülékenyek voltak.
Nekem most is a Fundamentánál van számlám, újrakötéssel. Elégedett vagyok velük.
A törvényi szabályozás miatt nagy különbség nincs köztük, felkészületlenebb ügyintézőt meg bárhol kifoghatsz, ha nincs szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!