Esztu81 kérdése:
Majosháza milyen hely?
Figyelt kérdés
Házvásárlás előtt állunk, van egy 4 évesünk, és pocakban a kistesó. Dunaharasztiban és Budapesten dolgozunk, a nagy gyerkőc maradna Harasztiban oviban, később iskolában is. Az a kérdés, hogy ott élni milyen? Picurral otthon leszek egy ideig. Kocsi van, nem leszek oda láncolva, de érdekel ak özbiztonság, a lakosság összetétele... stb.2018. ápr. 25. 14:33
1/3 anonim válasza:
Hát, nagyjából 10-15 éve laktak ott rokonok.
Akkor takaros kis falu volt, alig pár romával, összetartó. Élő, nem üres játszótér, színvonalas falunapok...
Fejlődött is.
Én nagyon sajnáltam, amikor elköltöztek.
2/3 anonim válasza:
Szerinted a kérdezőt az érdekli, hogy mi volt ott 10-15 éve?
3/3 anonim válasza:
Bocsánat, hogy válaszolni mertem egy kérdésre úgy, hogy vannak egyáltalán információim róla, legközelebb nem fordul elő.
(Ja, hogy más válasz nincs és Te se érdemben válaszoltál, csak engem savaztál)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!