Aki Budapesten mostanában önerőből vagy hitelből első lakást vesz, szülői támogatás nélkül, és maximum 30 éves, az hogy csinálja? És mennyiért vesz lakást?
Azt azért elmesélném neked, hogy Pestről, Budára jártam dolgozni (XVII-ből Budafokra) és közel 1,5 órát buszoztam, kismillió átszállással.
Ellenben mióta az agglomerációban lakom, 35 perc alatt a Déliben vagyok.
Ha nem görcsösködnél kizárólag Budapesten, már rég lehetne a megtakarításoddal + hitellel házad Maglódon, Pécelen, Vecsésen, Gödöllőn, Szigethalmon, Veresegyházán, Martonvásárom, Érden, Diósdon, stb. Ezekről a peremvárosi vasúttal (zónázó vonatok) félóra alatt bent vagy Budapest centrumában.
De ne hallgass a józan észre, gyűjtögess és keseregj 60 éves korodig albérletben, vagy házasodj össze valakivel, akinek már van valamije.
Ugyanis a te feltételeiddel nemigen van más koncepció, ha ilyen makacs vagy.
Oké jogos. Azt hiszem, csak elegem volt az életemből, de tény, hogy ha nincs pénz 20 milliós lakásra, akkor nincs, és tényleg nem lehet mit csinálni ezzel a helyzettel.
Keresek más megoldást, köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!