Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy saroktelek tényleg 2x...

Egy saroktelek tényleg 2x annyit ér négyzetméterre, mint egy mellette lévő belső telek?

Figyelt kérdés
Telekmegosztásról lenne szó. Az érthető, hogy a saroktelken lenne a bejárás, de annál sincs semmi fejlesztés, saját közmű, viszont önmagában kicsi, így a belső telekre is szükség lenne ahhoz, hogy építkezhessenek rá.

2018. ápr. 20. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
jól értem, két tulajdonos lesz, és a sarokteleken lenne egy szolgalmi út a belső telekre? akkor az nagyot von le az értékéből !
2018. ápr. 20. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom kinek és miért ér 2x annyit, mert én csak a hátrányait látom.

2 oldalról bámulnak be hozzád, gyakorlatilag, hacsak nem csinálsz átláthatatlan erődöt kerítés gyanánt, akkor olyan, mintha színpadon élnéd az életed.

Két oldalról hallod és szagolod az autókat, amik útkereszteződés lévén megállnak és pöfögnek az orrod alá, majd indulnak, nem kevés zajjal. Ez a teherautókra is vonatkozik!

Arról már nem is beszélek, hogy télen a havat 2x annyi területről kell ellapátolnod, mert ha nem teszed megbüntetnek, még ha senki nem is töri el a lábát.

Ugyanez vonatkozik a portád mindkét oldalán a gazolásra és a fűnyírásra is.

Nekem ingatlanvásárlásnál mindig szempont volt, hogy csak nehogy sarokház legyen!

2018. ápr. 20. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok és csatlakozom az 1-es válaszoló észrevételéhez.

A saroktelket akkor szokták favorizálni, ha 2 bejárat lehet rajta. Ha a tiéden ez nem lehetséges, akkor máris kevesebbet ér, mint egy normál telek a szolgalmi út miatt.

2018. ápr. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!