Hogyan lehet önkormányzati lakást igényelni?
Besétálsz abba az önkormányzatba, ahol lakni szeretnél és megkérdezed.
Nagy valószínűséggel Budapesten a Belvárosban mások a feltételek, mint Miskolcon.
"jó jövedelem"?
Jó jövedelemmel nem is számíts rá!
Sok gyerek az egyik.
Minél több gyermeked van annál előrébb kerülsz a listán.
Ha nincs gyermeked akkor esélytelen. Én 1 gyerekkel olyan 17 éve várok önkormányzati lakásra.
Mondjuk meg is mondták, hogy azok mindig elém kerülnek a listán akik több gyerekkel vannak.
Ami még számít, hogy az adott kerületben minimum 5 éve ott élj.
Neked meg bajod az országgal?
Szerinted hol osztogatnak a világban ingyen lakásokat?
Ráadásul olyannak, aki szociálisan nem is rászoruló!
Vegyél fel hitelt és vegyél magadnak lakást, ahogy több millióan teszik!
Akkor a saját lakásod törlesztőjét fizetnéd, nem bérelt lakást.
A világ nyugati felén minden második ember bérelt lakásban él, a másik fele élete végéig fizeti a jelzálogot.
6-hoz
Ja és nem kell senkinek itt élni, el lehet menni.
Senki nem tart vissza, menj oda, ahol szerinted lakást kapsz ingyen!
"...dobáljuk ki a több százezreket albérletre szégyen!!!"
Te vagy a szégyen! Ha van több százezred bérelni, akkor lenne képed elvárni, hogy alanyi jogon lakást adjanak neked?
Nem Kuwait-ban élsz, kapj a fejedhez! Gyűjts és vegyél mint mások!
Én Angliában élek 11 éve. Amikor kijöttem a fiam 13 éves volt. Bementünk az önkormányzathoz, hogy kiskorú gyerekem van, part time munkát végzek, önkormányzati lakást igényelnék. Kedvesek voltak, listára tettek. A C csoportba kerültem. Ez azt jelentette, hogy az A csoportban lévő családok kapnak lakást mert nekik több mint 3 gyerek van, és minimálbérből élnek. Majd jött a B csoport ahol 2 vagy 3 gyerek van, és minimálbérből élnek. Majd jön a C ahol 1 gyerek, kevés pénz. Majd a D és E csoport. Közölték, hogy csak akkor kerül sorra a B, C, D , E csoport tagjai ha az A csoportban nincs kinek adni a lakást. De az A csoport sosem merül ki.. 4 év várakozás után kaptunk egy levelet, hogy az önkormányzat törölte a C, D, E csoportokat. Az angol kormány szerint akik ebben a csoportban vannak azok nem élnek rosszul, és nincs igényük önkormányzati lakásokra.
Tudomásul vettük.. Ez van.
Szóval sehol a világon nem adnak senkinek a 2 szép szeméért önkormányzati lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!