Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek ez valami hiba...

Szerintetek ez valami hiba vagy atveres?

Figyelt kérdés
Tehat a kozeljovoben vennenk egy gazdasagi epuletet. Mi a 18 hazszamu hazat vennenk, aminek a helyrajzi szama xxxxxx/17 az online foldrajzi hivatal szerint, de a szerzodesben a xxxxxx/7 szerepel, ami a 22 hazszamu hazat jeloli. Megtortent az eloleg atadasa a tulajdonos ugyvede jelenleteben. Ennek kovetkezteben az online tulajdoni lapon mar a nevunk rajta kell legyen. Ma megneztuk, de a 22 hazszamu hazon van rajta a nevunk. Menjunk masik ugyvedhez, vagy az ugyvedno irt el valamit vagy esetleg daraboltak a foldeket vagy valami hasonlo... Teljes arat meg nem fizettunk ki. Mit tegyunk? Fogadjunk sajat ugyvedet?

2018. márc. 18. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastátok a szerződést? Aláírtátok!

Keressétek meg az ügyvédet!

Reménykedj, hogy "csak" elírás!

Azt sem értem miért nem a saját ügyvédetek intézte?

2018. márc. 18. 22:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Alairtuk a szerzodest, de ott a /7 foldrajzi szam szerepel a 18 hazszammal, es igy a ketto nem fer ossze.
2018. márc. 18. 22:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek írtad alá?

Erre mit lehet mondani? Hívd az ügyvédet.

Ha nem átverés rendbe lehet tenni, ha az akkor is, csak egy kicsit macerásabb!

2018. márc. 18. 22:42
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Hahó! Adás-vételnél mindig a vevő hozza az ügyvédet mert az a biztos. A te esetetedben reménykedj, hogy lehet korrigálni.
2018. márc. 18. 23:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem ertem mit vagytok ugy oda, ugyved ugyved, ugyanazt kellene csinalnia ugyanugy. Egyebkent meg nincs allando sajat ugy edunk...
2018. márc. 18. 23:42
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

"Alairtuk a szerzodest, de ott a /7 foldrajzi szam szerepel a 18 hazszammal"

"de a szerzodesben a xxxxxx/7 szerepel, ami a 22 hazszamu hazat jeloli"

Nem értem...

Amúgy a házat magát láttátok azért, vagy csak a házszámot tudjátok meg a helyrajzi számot?

2018. márc. 18. 23:54
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Vagy na, épületet... láttatok, megnéztetek bármit, amit meg akartok venni, vagy csak lestoppoltatok egy házszámot és aláírtatok egy szerződést egy olyan épületre, amit még nem is néztetek meg?
2018. márc. 18. 23:55
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

"Nem ertem mit vagytok ugy oda, ugyved ugyved, ugyanazt kellene csinalnia ugyanugy."

Ki fizet?

"Egyebkent meg nincs allando sajat ugy edunk..."

Majd lesz.

2018. márc. 19. 05:25
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

"Nem ertem mit vagytok ugy oda"

Tényleg nem érted.

De elmagyarázom: az az ügyvéd képviseli a TE ÉRDEKEIDET akit te fizetsz.

Ez nem egy bugyibóti eladó szakma, akinek mindegy, hogy a bugyit Rózsika, vagy Gizike veszi meg. Ez nem olyan.

Az ügyvéd annak az érdekeit képviseli, aki fizeti.

Ha az eladó fizette az ügyvédet, akkor az ügyvéd az eladó érdekeit képviselte. És a te érdekeid képviselet nélkül maradtak.

Meg is látszik.

2018. márc. 19. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Mit izgulsz?

Kimész éjjel a helyszínre és kicseréled a házszámokat.

2018. márc. 19. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!