Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ki melyik kerületben vett...

Ki melyik kerületben vett ingatlant?

Figyelt kérdés
Panelosok véleményére vagyok kíváncsi, mert ebben gondolkozok! Legyetek szívesek utca nevét (nemfontos) és kerület számát oda írni, csak röviden tömören írjátok oda hogy milyen ott lakni/élni (panel állapota,lépcsőház tisztasága), szórakozási lehetőségek adottak-e közelben. Illetve áruházak,boltok,posták közelbe vannak-e, úgy igazából ezek érdekelnek.
2018. febr. 27. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
XV.
2018. febr. 27. 15:19
 2/5 anonim válasza:

18.kerület, Lakatos lakótelep. Szigetelt ház, kulturált lépcsőházzal. Rengeteg zöldterület, közelben Lidl, kicsit távolabb, de még kényelmes közelségben Spar, Cba, Penny, illetve Köki. Posta egy villamosmegállónyira található.

Szórakozási lehetőségek a közelben nem igazán vannak, de szerintem azokat amúgyis inkább a belvárosban kell keresni.

2018. febr. 27. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Az már régen rossz ha a közelben szórakozási lehetőség van! :))))

Lásd Erzsébetváros bulinegyed..

2018. febr. 27. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
V. kerület 40 millióért szomszéd panelra néző panorámával, 23m2 alapterülettel, távhővel, fent a tetőtérben. Szerintem megérte. Parkolni nem lehet mert nincs rá lehetőség.
2018. febr. 28. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:

XX.ker központ. A ház öregebb, de már tervben van a felújítás. Lépcsőház sötét, de tiszta. Nagy erkély van hozzá, imádjuk.

Minden 5-10 perc sétára. Orvos, posta, kormányablak, minden bolt, bank, stb. Ugyanakkor csendes. Olcsóbb is volt úgy 10%-al mint a többi külkerületi hasonló lakás.

2018. márc. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!