Ha most ingatlan vásárlás előtt állnátok hol vennétek lakást/ házat?
Tök mindegy, hogy milyen vastag a kerítés, azon már nem fog múlni mennyi hangot fog meg sajnos. Legalábbis nem számottevő.
De nem értem egyikőtöket sem. Hova raktok betonfalat? Az eresz alá vagy a szomszéd eresze alá? Bármelyik oldalra is megy, ha számottevő hangot akartok megfogni, akkor az ablakok magassága fölé kell lógnia a kerítésnek, abba meg a szomszéd nem nagyon fog belemenni
Ez így túl általános kérdés, mennyi a kereted, hol a munkahelyed, hány főre stb..stb...
Én is pont vásárolnék, de most hiába írom le nekem mi a jó, mit tudok megfizetni.
Ha jól értem, a zajongós szomszédos hozzászólót, ún. oldalhatáros építkezéssel épültek a házaitok. Hát ez elég gáz, hogy ennyire áthallatszik a szomszéd magánélete. Ahol mostanában nézelődtem ház ügyben-Érd- vannak igazán csodák: én nem tudom, hogy engedélyezhettek oldalhatárra épült egyszintes ház mellé középre épült, szomszéd telekre néző többszintes társasházat!:) Ott nem csak hallod, de nézheted is a szomszédot.
A kérdésre válaszolva: Óbuda, Csillag-hegy nagyon szép, persze az árak is azok. Valójában azonban Buda környéki agglomeráció a cél, lehetőleg nagy kerttel, kizárólag családi ház. Kor nem számít, inkább állapot. Na meg a környék, mert nem vagyunk a szabadulóbulik nagy partiarcai. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!