Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szabad ilyen házat venni,...

Szabad ilyen házat venni, ahol ilyen repedések vannak, mint itt a kiálló résznél bal oldalt? images. Ingatlantajolo.hu/user_37304/ad_5387440/elado-csaladi-haz-ul lo-56702068-k0. jpg

Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A második az biztos, hogy ázik alulról, el kell kerülni.

Lehet, hogy egy kicsit az első is ázik, de az nem vészes szerintem, így kép alapján legalábbis.

A repedés, ahogy a #6-os is írja, a régi rész és a hozzátoldás között van. Ez kb. ki is fog újulni később is, de mindkét résznek van saját fala, és nem okoz statikai problémát, vagy repedést a szoba belső falán.

2018. jan. 31. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem a repedésekkel van itt gond, hanem az alul-felül ázással. Csőtörés nyoma a falban, vagy rossz tető. Salétromos fal. Egyiket sem venném meg.
2018. febr. 1. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Van, aki az alap nélküli, lapos, vizes területen álló örökölt házat kivül-belül kifestette, aztán gipszkartont is feltett, de pocsék minőségben. Amikor a párommal volt elfoglalva az ingatlanos, meghúztam egy picit a sarokban. Repedések voltak. Az árból se engedtek, nem vettük meg. Aki később megvette, kénytelen volt folyékony betonnal erősíteni a nem létező alapot. Becsapták.
2018. febr. 1. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindent szabad. Legfeljebb lakhatási engedélyt nem adnak ki rá,ha olyan mértékű a repedés,hogy az életveszély fenyegeti a lakót. Az ingatlan vásárlás nem kötött ilyesmihez. Ingatlant javítani,bontani lehet anélkül is.
2018. febr. 1. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Most találtam egy olyan házat, amiről a 9-es válaszomban beszéltem.

Szinte 99%, hogy ez a ház totál vizes, csak így tüntetik el a nyomait:

[link]

Nagyon résen kell lenni és nem szabad sajnálni szakemberre a pénzt!

2018. febr. 6. 11:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi. Én nagyon sok olyat látok, hogy az alján ahol van ez a lábazatos rész, ami más színű mindig, kb 50 centi magas, hogy az omlik és szépen szét van repedve. Aláírom, egy ház nem fog összedőlni, ha áll 60 éve, de akkor is bakker...
2018. febr. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!