Ti hol vásárolnátok nyaralót?
Figyelt kérdés
Hajdúszoboszló,Demjén\Egerszalók vagy Zalakaros?Ez a három hely jött szóba kis családunkban.2018. jan. 25. 17:18
1/15 anonim válasza:
Ezek közül sehol!
Egyik sem tetszik. :(
3/15 A kérdező kommentje:
Befektetésként mind a három fürdőváros szóba jöhet,mert kiadnánk,amikór mi nem használjuk...
2018. jan. 25. 18:00
4/15 anonim válasza:
Költenék-e arra, hogy bárhol is más emberek szagában próbáljak kikapcsolódni a saját tulajdonomban, ahol pókhálózástól a fűnyírásig minden az én dolgom vagy minden az én pénzemet eszi??? Hagyjuk már, mindenhol van panzió, ugyanezt nyújtja, nincs helyhez kötve, olcsóbb.
5/15 anonim válasza:
Befektetésnek fővárosi lakás a legjobb. Tizen pár év slatt visszajön az ára. Vagy néznék az Rsd partján minél olcsóbban házat faházat és kiadnám horgászoknak. Az ilyen fürdők környékén annyi a kiadó ingatlan hogy nem tudom mikor térülne meg ha megtérül egy ilyen befektetés.
6/15 anonim válasza:
Akkor vennék, ha legalább a nyarat ott tudnám tölteni, szóval onnan járnék el dolgozni a fél-háromnegyed órányira lévő városba. Az is feltétel lenne, hogy lakásban laknék, mert 2 házat, kertet rendben tartani már inkább nyűg, mint kikapcsolódás. Távolabb a lakóhelyemtől főleg kiadásra, dolgozóként semmi értelme csak nyuggerként.
7/15 anonim válasza:
"kiadnánk,amikór mi nem használjuk."
Kimondottan rossz befektetés!
A kérdésedből látni, hogy semmiféle fogalmatok sincsen, hogy ez mivel jár!!
Csak fillérekért lehetne kiadni, és azt se fedezné, amit tönkre tesznek.
Amúgy mindig odautaznál kitakarítani?
Vagy a kulccsal mindig mennél ha jön valaki vagy elmegy??
8/15 anonim válasza:
én csak ugy csinálnám, hogy fele ház kiadó, fele ház meg saját lakrész. Sok ilyen helyen voltam már. könnyebb rendezni, plusz nem kell egy másik házat fenn tartani.
9/15 anonim válasza:
Az Adrián vagy Dél-Olaszországban. Magyarországon a Balaton közvetlen közelében.
10/15 A kérdező kommentje:
Az Adrián és dél-Olaszországban más ingatlanárak vannak mint egy magyar fürdővárosban:)A Balatonnal az a probléma,hogy kb.3-4 hónap a szezon,termálvízben pedig egész évben lehet fürdeni,ezért feltételezem,hogy vendéget fogadni is nagyobb esélyel lehet.
2018. jan. 28. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!