Hova tegyem a bútoraimat, gépeimet amíg nincs meg a lakás? Van valakinek tapasztalata ebben?
Figyelt kérdés
Hamarosan eladom a lakásom, valószínűleg egy hónapon belül el kell hagynom a lakást a cuccaimmal együtt, viszont az új lakás átvétele nem lesz meg ilyen gyorsan.Én tudok hova menni erre az időre, de oda nem fér el egy egész lakás bútorzata. Van, amit eltudok adni, de van amit nem szeretnék, vagy nem tudok. Akinek van tapasztalata ebben, az hogy oldotta meg?2018. jan. 21. 11:55
1/7 anonim válasza:
Bérelni kell egy garázst, vagy tárolót, ahova beférnek.
2/7 anonim válasza:
Amig nem volt biztos helye az ingóságoknak ,addig nem adtuk el a lakást .Olyat vettünk,ahol a lakás mellett volt annyi mellék adottság ,ahova be tudtunk pakolni,amig a teljes felújitás tart.
3/7 anonim válasza:
Én mindent eladnék, ha meglesz az új,akkor vennék újat.
A raktározás egy csomó költség.
4/7 anonim válasza:
Attól függ meddig kell raktárban tartani és annak mennyi a bérleti díja. Használt bútorokért nem lehet annyit kérni, amennyiért újat kapni, a kettő különbségénél pedig lehet hogy jóval olcsóbb a raktár bérlés. Nem is beszélve pl. egyes esetekben az eszmei értékről. :)
5/7 anonim válasza:
Vagy vészhelyzetben addig albérlet. Én is most akarok lakást eladni és nagyobbat venni, de én olyan szerződést szeretnék kötni, hogy legyen pár hónap kiköltözési idő is ráhagyva akár albérlet szinten, hogy havi x összeget visszafizetek az eladónak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A raktárbérlésnek fogok utána nézni, a megmaradt bútorok akár 10 nm-en is elférnek.
2018. jan. 21. 21:01
7/7 anonim válasza:
Régi rossz ház, nagy méretű, nehéz bútorok, be se fértek volna az újba. Költözéshez összekészítve, ami marad, a többit elvitték a MÉH-be, onnan viszik el a segélyszervezetek. A többi ment raktárba, béreltünk egy üres, de kerítésen belüli, jól zárható garázst, kutya is volt. Nem lett semmi baja, mi albérletben voltunk egy hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!