Bp Keleti pályaudvar környékén (Garay tér, Nefelejcs utca pl. ) megéri befektetésnek lakást venni?
Én nem vennék, de ez szubjektív.
Befektetésnek mondjuk elég jó hely, ha figyelembe vesszük, hogy az Állatorvosi Egyetem pár utcára van, és a külföldi diákok nagyon keresik az albérleteket (bár ha igaz, tervben van, hogy nekik is építenek egy kollégiumot, ki tudja, mi lesz belőle, és azért utána is biztos lesz, aki inkább az albérletet választja) - más kérdés, hogy szerintem elég kockázatos egy külföldinek kiadni egy lakást (minket ügyvéd ismerőseim óvtak tőle), főleg egyetemistáknak (láttam már egyetemisták által lepusztított lakást, szerencsére nem volt tulajdonrészem benne:S).
De én akkor is azt mondom, nem vennék olyan lakást, amibe én nem szívesen költöznék be, és szerintem annyira nem jó környék - a Keleti vonzza az "érdekes" embereket, másrészt jó, hogy ott a Városliget, de az utcák borzasztó sivárak, én nem érezném ott jól magam.
Ha jó áron megkapod és a ház nincs tele cigánnyal, akkor megéri.
Kifejezetten Budapest centruma, van benne fantázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!