Hogyan tudnám eladni érdi ingatlanomat?
Sziasztok!
Fél éve próbálom eladni érdi ingatlanomat , minden portálon kiemeléssel tettem fel és senki nem érdeklődött azóta... Miért lehet ez? Illetve mi lehet ennek az oka? Pedig tényleg szép a ház , ár-érték arányban is nagyon jó csak nem értem hogy miért nem érdekel senki mivel sok embertől hallottuk hogy sokan vesznek házat Érden...
Válaszotokat előre is köszönöm :)
Nagy házat (nagy rezsivel!) sehol nem könnyű eladni.
Olyanok a célközönség, akik nagycsaládosok (ezeknek ritkán van pénzük) vagy ha generációk összeköltöznek, de ez utóbbi a mai családbomlasztó trendnek köszönhetően ritka mint a fehér holló.
A mai fiatalok körében nem annyira divatosak a régi, 80-90-es évek divatja szerint épült emeletes házak. Nagy ház=nagy rezsi. Ez nem túl vonzó a fiatal, több gyerekes családoknak.
Én egyébként pont most vettem lakást. Nézegettem házat is és Érd környéke volt a cél, de szerintem az utóbbi időben Érdet jelentősen túlárazták. Nem is ott vettünk végül. Odébb mentünk kicsit (Szigetszentmiklósra), ahonnan szintén tök jó a közlekedés, de jóval olcsóbbak az ingatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!