Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Győr-Moson-Sopron megyei...

Loopback kérdése:

Győr-Moson-Sopron megyei élhető/nem-élhető kisvárosokkal és falvakkal kapcsolatban tudnátok mondani tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

A jövő év folyamán terveznék valamelyik "ficakba" költözni, érdekelnének tapasztalatok általános élhetőséggel kapcsolatban. Etnikai összetétel, infrastruktúra stb. Bécsben fogok dolgozni, a család egy része itthon egy részen ingázós konstrukcióban vállalna munkát majd.

Ahogy én néztem a soproni csücsökben körülbelül 1,5-2szeresek az ingatlanárak gondolom ez a külföldiek számával és az általános életszínvonallal is egyenesen arányos. Aki tud kérem mondjon véleményt!

Madártávlatból a számomra érdekes helységek:

Kóny, Lébény, Mosonszolnok, Jánossomorja, Öttevény, Bősárkány, Acsalag, Fertőrákos, Nagycenk, Ágfalva

2017. nov. 9. 10:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Körbekerültünk a hétvégén az összes közeli községben :) néztünk házakat. Igazak amiket mondtatok köszönöm szépen. Lébény tetszett a legeslegjobban, barátságos, kedves, minden felújított nagyon igényes. Jánossomorja se rossz de az tényleg városiasabb jellegű. Levél = burzsoázia, ott ritka a elérhető áron házat találni szerintem. Öttevény is szimpatikus viszont ott rengeteg a külföldi így első látásra. Bősárkány és az a térség sajnos nekem kiesik Bécs szempontból. Mosonszentmiklós is kellemes, igényes hely. Így ezek a tapasztalatok. Hátha másnak is hasznos lesz.
2017. nov. 13. 09:08
 12/15 anonim válasza:
Bocsi, mit értesz az alatt hogy Öttevényen sok a külföldi? Fél órát nevettem.
2017. dec. 1. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig a Soproni régió így is a legkultúráltabb itthon annak ellenére, hogy sok a beköltöző.

Komolyan napi 3 órát szeretnél utazgatni minden nap?

Egy csomó felesleges benzin illetve idő. Én biztos, hogy Sopront választanám.

2018. jan. 8. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Sopront Kópháza kivételével minden irányból vadkeleti jellegű települések zárják körbe. Szegény hűséges város már eleve megtelt, de a környékbeli falvak (Ágfalva egy latrina, Harka félig-meddig) állapota, lakói viselkedése miatt inkább a belső területekre próbálnak Sopronon belül költözni. Egyes környékek, mint a Kutyahegy, Lővérek, Bánfalva jobb részei, Pihenőkereszt már megteltek gazdagokkal, tehát az, aki mégis külvárosi életet akar ott, annak be kell érnie a kisebb falvakkal vagy esetleg az Aranyhegy-lakóparkon kívül eső perifériális gettókkal (Nezsideri utca, Okai utca, Fehéregyházi utca, stb.). Vagy maradtak a fent említett falvak, amelyekbe ha muszáj, inkább nem!
2023. márc. 21. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagycenk például teljesen kulturált.
2023. márc. 21. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!