Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Még mindig "viszik mint a...

Még mindig "viszik mint a cukrot"?

Figyelt kérdés
Mi a helyzet az ingatlanpiacon? Vannak még befektetői pénzek? Hol a határ amit még hajlandók kifizetni?...
2017. nov. 2. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

A határ, a lufi kipukkadása ! Már nagyon fel van fújva !

Egyébként, szerintem, jelenleg az ingatlanpiacba, jellemzően a menekülök teszik a pénzüket és nem a befektetők.

2017. nov. 2. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Az alacsony kamatkörnyezet miatt életbe lép a puha költségvetési korlát dilemmája, de szerintem ezek a mostani pesti árak minden jóízlésen túlmennek. Lesz árzuhanás, mivel mi se tudtuk eladni a megálmodott áron a lakásunkat. Sőt...
2017. nov. 2. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

"mivel mi se tudtuk eladni a megálmodott áron a lakásunkat. Sőt..."

Ezek szerint rosszul lett beárazva az ingatlan. Én 3 hét alatt adtam el, ingatlanos segítsége nélkül, az általam megálmodott, de nem irreális áron. A vevő is és mi is boldogok voltunk.

2017. nov. 3. 08:56
 4/8 A kérdező kommentje:
3#.Jó, hogy írtál! Többek közt az is érdekel, hogy mi az a nm ár ami manapság reálisnak tekinthető?
2017. nov. 3. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:

"Többek közt az is érdekel, hogy mi az a nm ár ami manapság reálisnak tekinthető?"

Rengeteg összetevője van, így nem lehet egy közelítő értéket megadni, egy -tól-ig intervallum pedig borzasztó széles lenne. Ugyanazon település, ugyanazon utcában lévő ingatlanok nm árai között is lehetnek akár 1,5-2-szeres eltérések is, és ennek meg is van a realitása.

Beárazni egy ingatlant sokféleképpen be lehet, de végül a kereslet-kínálat kialakítja az "optimális" árat. Extrém, kirívó esetek természetesen mindig voltak és lesznek is, de nem azok határozzák meg a piaci árképzéseket.

2017. nov. 3. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó a kérdés, az én lakásomra volt amelyik ingatlanos 22 millat mondott, volt amelyik 18-9 korul :(
2017. nov. 3. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Meg kell nézni a környező, hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanok árait és állapotát és ehhez már be lehet mérni a sajátot.

Szerintem mi rekordot döntöttünk. Régóta nézegettünk egy adott településen eladó lakásokat, szinte mindennap rápillantottam. Egy nap megjelent egy új, felhívtam, másnap megnéztük, egy hét múlva megállapodtunk, két héttel később aláírtuk a szerződést. Jó áron kaptunk jó lakást. Mindenki boldog volt. A lakás gyakorlatilag egy nap alatt elkelt.

2017. nov. 4. 12:23
 8/8 Estádio de Felchút ***** válasza:
A reális ár mindig az, amennyiért megveszik.
2017. nov. 4. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!