Budapest belső kerületeibe vagy inkább Szentendrén vennétek lakást?
Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 14:05
11/19 anonim válasza:
Kedves utolsó. Gazdasági öngól, vagy sem, bizonyos munkahelyek csak BP-n vannak :(
12/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves valaszaitokat hasznosak voltak!:) Nos par szot magamrol meg egyetemista vagyok de elore gobdolkodok mar:) Ugy vagyok vele hogy a kis lakasok tettszenek mert alacsony a fenntartasuk igy max 40 m2 ami szoba johet. Itt is szeretnek dolgozni mert videken laktam de nem az igazi. Szentendren egyszer voktam kirandulni de annyira megfogott hogy ott is neznek majd:) tervek ezek csak de kivancsi voltam:) azert a kozpont az kozpont...
2017. okt. 2. 23:02
13/19 A kérdező kommentje:
ment a zold termeszetesen mindenkinek:)
2017. okt. 2. 23:03
14/19 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy szentendre kb a legdrágább hely bp. környékén...
15/19 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy inkább pomáz, budakalász, stb környékén nézelődj,ott nincsenek annyira felverve az árak, csak azért, mert szentendre. Viszont könnyen be lehet jutni pestre, és ha csavargós program van, szentendre is közel van.
16/19 anonim válasza:
Szentendre összeér Leányfaluval, ezerszer jobb hely, 40 perc alatt beér pl. a busz Újpoestre. Van minden, iskola, óvoda, sportpálya, játszótér, strand, boltok, faluház, kulturális intézmények stb. Itt nézzél körül, nem fogod megbánni, mi négy éve lakunk itt. És sokan Szentendréről is ide költöztek már.
18/19 anonim válasza:
Ez egy üdülő, ami csak tavasztól őszig lakható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!