Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ősszel, télen vesz valaki lakást?

Ősszel, télen vesz valaki lakást?

Figyelt kérdés
Nyáron meghirdettem eladó lakásomat, de kicsit túláraztam. Voltak érdeklődők, de komoly nem. Szép lassan engedtem az árból, de már meg itt a tél. Nem hiszem, hogy valaki most akar tapétázni, festeni, költözni. Kell aggódnom emiatt szerintetek?

2017. szept. 29. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Télen talán kicsit olcsóbban mennek el e miatt, mert késöbb kezdődik a felújítás, költözés.
2017. szept. 29. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Le kell venni a hirdetést, aztán tavasszal újra feltenni.

Ha fent hagyod, akkor azt fogják hinni az érdeklődők hogy valami van vele, azért nem kelt el eddig, és még ennyid se lesz mint eddig.

2017. szept. 29. 18:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Év végén mindig sokan vásárolnak.

Ha addig sem megy el, akkor érdemes pihentetni, és tavasz elején meghirdetni.

2017. szept. 29. 19:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Decemberig megy az ingatlanpiac, év végén is vásárol az, akinek szüksége van rá, mert mondjuk most adta el. Januárban a fű se nő az ingatlanpiacon. Kb. ilyen még a február is. Le ne vedd a hirdetést addig!
2017. szept. 29. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vásárol. Pl. én. :D

Igaz augusztusban írtuk alá a szerződést, de a felújítás és költözés kb. decemberre várható.

2017. szept. 30. 12:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Jól van, megnyugodtam, várok türelmesen. Mindenkinek köszönöm, és ment a zöld pacsi.
2017. szept. 30. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Négy éve november végén írtuk alá a szerződést, december 20-án költöztünk.
2017. okt. 1. 12:18
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
És akkor tisztító festést / meszelést mikorra ütemezitek ha hidegbe fagyba, párás időben költöztök?...
2017. okt. 1. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? Ez nem egy alap dolog költözés után?
2017. okt. 25. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Simán megoldottuk december közepén. Fűrészporos tapéta volt az egész lakásban, csak át kellett festenünk, ez nem volt akkora meló, könnyen megszáradt. Egy nap lefestettük, bukón nyitva voltak az ablakok, éjszakára becsuktuk, másnap amikor munka után mentünk a lakásba, megint szellőztettünk, de addigra szinte teljesen megszáradt. Három lakást meszeltünk akkor egy időben. A sajátunkat, az albérletünket, amit tisztasági festenünk kellett költözéskor, így írtuk alá és a barátaink is éppen akkor költöztek, így kölcsönösen jártunk egymáshoz segíteni.
2017. okt. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!