Érdemes Eger környékén házat venni?
Eger környékéről kiemelten ajánlanám Ostorost, azt hiszem 7km-re van Egertől, (nem olcsó kategória!) vagy Mikófalvát, de az már 20 km.
Ezt a kettőt jó szívvel merem ajánlani, nem fertőzöttek.
Talán van több is (?) de itt élnek rokonaink, ismerjük a településeket. Mi is tervezzük valamelyikre az odaköltözést.
Igen Ostoros az jó hely, ha Eger környékén keresgélsz.
Mikófalvát nem ismerem közelebbről, de semmi rosszat nem hallottam róla és már ez is valami. Annyit tudok, hogy gyönyörű helyen van.
Mikófalvával nem az a baj amire gondolsz.
Az a probléma, hogy valamiért hatalmas házakat építettek és azok családokra vannak tervezve. Ellenben az egész családnak - az általános iskolát leszámítva - ingáznia kell Egerbe, a tanulás és a munka miatt, az testvérek közt is napi 45-50 km oda-vissza.
A Google képek meg becsapósak, a mi házunk és környezetünk sem úgy néz ki, mint 6 éve, amikor megvettük.
Azóta minden utca aszfaltos, a házunkon új tető, új kerítés és új nyílászárók, ég és föld a kettő.
Ráadásul a Google-n ronda, barátságtalan, esős, őszi képek vannak, egész más a hangulata.
Szóval a képek nem minden esetben mérvadóak.
Szerintem nagyon kivételes hely az országban, ahol 3% alatt van a cigány, de ott megfizethetetlenek az ingatlanok egy átlagembernek.
Én egyetlen településről tudok Heves megyében, ahol nincsenek és emberi áron van ingatlan, az Hevesvezekény, az tuti, mert ismerem.
Oda nem engedik be őket, lakossági összefogással, de nem Eger környékén van, hanem onnan 50 km-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!