Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti vennétek meg új építésű...

Ti vennétek meg új építésű házat látványterv alapján?

Figyelt kérdés

A kulcsrakész projekteket hamar elkapkodják, viszont szeretnénk mihamarabb lefoglalni magunknak egy házat a térségben ahol kinéztük.

Nagyon szép látványterveket kaptunk régóta működő, mondhatni megbízható ügynökségtől, illetve az építőtől láttunk referencia munkát.

Ezek alapján Ti vennétek meg épp csak kezdődő, 6-8 hónap múlva elkészülő új építésű házat pusztán a látványterve alapján, ha abban minden stimmel az elvárásaitokhoz?

2017. szept. 24. 11:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Ki van csukva. Házat csak úgy veszek, hogy a ház saját maga beszél rá, hogy vegyem meg. Személyesen! Amikor belépek, és úgy érzem, hogy hazaérkeztem, na, az a meggyőző érv, nem holmi látványterv.
2017. szept. 25. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak látványterv alapján nem vennék.
2017. szept. 26. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Én pont most érdeklődtem egy ingatlan iránt,amit hírdetnek és gondoltam,hogy a telefon felemelése előtt személyesen megtekintem,hogyan is áll az építkezés. Már állnak a falak, tető van felette,tehát szerkezetkész. 2-3 hónap és kész. Rávettem magam és telefonáltam. Kiderült,hogy nem azt a házat hírdetik,hanem a következőt,mert ebben az összes lakás el van adva,csak ezt a hírdetésben lefelejtik,pedig az OTP ingatlanpont oldalán hírdetik. Szóval az a ház,ha meg lesznek az előlegek a leendő lakások leendő tulajdonosaitól,akkor kezdik meg az építést. Ha az egyik véletlen kiesik,az lassíthatja az építést és csúszhat az átadás is. Most is pont arra várnak a szerkezetkésznél,hogy beérkezzenek a bankoktól a pénzek,és folytatják. Na hagyjuk mondtam,ez egy lufi. Olyan ügyvédeik vannak, hogy te labdába nem rúgsz,hogyha valami gáz van,ők mossák a kezeiket. Csak a bankoknál törölték el az apróbetüs részt,a vállalkozói szerződéseknél még nem.Szerencsés aki belevágott,és megkapta amire vágyott,de nagy benne a rizikó.
2017. nov. 30. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!