Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol kell házszámigazolást...

Hol kell házszámigazolást kérni? (speciális eset) Hol lehet megváltoztatni a házszámot?

Figyelt kérdés
Adott egy nagy telek amit felosztottak és értékesítettek. A számozás szerintem úgy történne, hogy a sorszámozással folyamatosan haladva pl 15, 17/1, 17/2, 19..... nálunk az a helyzet hogy ez alapján mi lennénk a 17/1, így is vettük meg az ingatlant, tulajdoni lapon is ez szerepel. A szomszédunk viszont ugyanúgy 17/1-et használ, ami zavaró is tud lenni a posta miatt.. mondjuk van amilyen levele 17/A-ra jön amit végképp nem értek.. baràtnőmtől lakcímbejelentéshez kértek az okmányirodában házszám igazolást..Hol tudom ezt beszerezni? Át lehet íratni a házszámunkat 17/2-re? Rajtam ne múljon a dolog, csak zavaró..

2017. szept. 14. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bennünket a Polgármesteri Hivatal Építésügyi Osztályához küldtek tavaly, amikor költözés után nem találtak olyan házszámot, ami az adás-vételinkben szerepelt, így nem tudtak lakcímkártyát sem adni. Aztán kiderült, hogy elnézték. De nem is ez a lényeg, hanem hogy hová kellett volna mennünk. Szerintem megér egy telefont, kérdezd meg az építésügyi osztályt.
2017. szept. 14. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Így van, a házszám kiadása jegyzői feladat, amit általában az építési osztály csinál meg.
2017. szept. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!