Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Gödöllőn, vagy Maglód környéké...

Gödöllőn, vagy Maglód környékén vennétek inkább családi házat?

Figyelt kérdés

2-3 szobás családi házról volna szó, 20-30 millió forint értékben.

Fő szempontok: közbiztonság, életminőség, álláspiac. Csak a szokásos. Inkább autós közlekedéshez igazitva.

2017. szept. 12. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Gödöllő blahai részén nőttem fel, vissza vágyom különösen a dunántúlról...a szüleim még mindig ott élnek, sajna már nem olyan a környék mint régen volt,sorra nőnek ki a kisebbnél kisebb telkekből a sorházak stb. Szüleim melletti pici telekre is felnyomtak egy 3 lakásosat,hogy élvezhető legyen az udvarra kimenni,kezd zsúfolt lenni az a környék,de a szívem vissza húz.
2017. szept. 12. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is onnan vagyok, ahonnan az előző válaszadó!

Én annyira nem ajánlom. Iszonyatos forgalom van a két főúton, az istennek sem akarják megoldani a problámát. Körforgalom helyett mindenhova lámpákat tesznek.

Fiataloknak este élet nincs. Programok négyévente kb.

Máriabesnyő és királytelep környékén sokszor van betörés. Annál jobb a blahai rész. Ingatlanok nagyon drágák.

Inkább ajánlom veresegyházát, ott vannak programok, uszoda strand, normális piac, ott fejlesztenek normálisan, utak is jók. (Bár piacnapokon van forgalom rendesen).

2017. szept. 12. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is tősgyökeres gödöllői vagyok.

Korábban nem tudtam volna elképzelni hogy elköltözzek innen, de az utóbbi években annyira leívelt a színvonal, hogy mennék.

Már a belvárosban is egymást érik a kukázós babakocsis hordák, a forgalom borzalmas.

Ahogy a 2. is írja, lépten-nyomon csak lámpák vannak amik ráadásul nincsenek összehangolna, sokszor örökkévalóságnak tűnik mire átjutok a városon (pedig nem nagy).

Ahol pedig tényleg kellene, ott nem oldják meg a közlekedési gondokat. Nagy forgalmas kereszteződések szabályozás nélkül, így az alsóbbrendű útról kikanyarodni csak kockáztatással lehet. Miközben körforgalmakkal tök jól meg lehetne oldani.

Programok: Minden csak erről a nyomorúságos barokk szarról szól a kastély miatt. Hegedűfűrészelés, őskori ruhákban pózolás, kastély-őrület non-stop.

Közönséges pórnépnek szóló jó program egy évben egyszer. Azt oszd be.

Viszont a környékben Szada, Veresegyház, sokkal jobbak!

Szada csendesebb, nyugodtabb, Veres pedig iszonyatos léptékben fejlődik, Gödöllőt már rég lekörözte.

Maglód... nem tudom, oda nem mennék.

2017. szept. 12. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Én Maglódot szeretem, Gödöllőn még nem laktam.

Attól függ, hogy Budapesten hova jársz (autóval) dolgozni, mert a közlekedés csúcsidőben nem a legjobb, - hiába van csak 9 km-re a közig.határtól, a leghosszabb része Pestnek - viszont a vonat 12 perc alatt a Keletibe tesz le.

Én kimentem az állomásra kocsival és negyedóra múlva a centrumban voltam.

Ellenben csendes, nyugodt, az átlagnál biztonságosabb és minden van.

2017. szept. 12. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4/4:

Itt máshol meg azt írják, hogy Maglódon sok a cigány.

2018. jún. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!