Gödöllőn, vagy Maglód környékén vennétek inkább családi házat?
2-3 szobás családi házról volna szó, 20-30 millió forint értékben.
Fő szempontok: közbiztonság, életminőség, álláspiac. Csak a szokásos. Inkább autós közlekedéshez igazitva.
Én is onnan vagyok, ahonnan az előző válaszadó!
Én annyira nem ajánlom. Iszonyatos forgalom van a két főúton, az istennek sem akarják megoldani a problámát. Körforgalom helyett mindenhova lámpákat tesznek.
Fiataloknak este élet nincs. Programok négyévente kb.
Máriabesnyő és királytelep környékén sokszor van betörés. Annál jobb a blahai rész. Ingatlanok nagyon drágák.
Inkább ajánlom veresegyházát, ott vannak programok, uszoda strand, normális piac, ott fejlesztenek normálisan, utak is jók. (Bár piacnapokon van forgalom rendesen).
Én is tősgyökeres gödöllői vagyok.
Korábban nem tudtam volna elképzelni hogy elköltözzek innen, de az utóbbi években annyira leívelt a színvonal, hogy mennék.
Már a belvárosban is egymást érik a kukázós babakocsis hordák, a forgalom borzalmas.
Ahogy a 2. is írja, lépten-nyomon csak lámpák vannak amik ráadásul nincsenek összehangolna, sokszor örökkévalóságnak tűnik mire átjutok a városon (pedig nem nagy).
Ahol pedig tényleg kellene, ott nem oldják meg a közlekedési gondokat. Nagy forgalmas kereszteződések szabályozás nélkül, így az alsóbbrendű útról kikanyarodni csak kockáztatással lehet. Miközben körforgalmakkal tök jól meg lehetne oldani.
Programok: Minden csak erről a nyomorúságos barokk szarról szól a kastély miatt. Hegedűfűrészelés, őskori ruhákban pózolás, kastély-őrület non-stop.
Közönséges pórnépnek szóló jó program egy évben egyszer. Azt oszd be.
Viszont a környékben Szada, Veresegyház, sokkal jobbak!
Szada csendesebb, nyugodtabb, Veres pedig iszonyatos léptékben fejlődik, Gödöllőt már rég lekörözte.
Maglód... nem tudom, oda nem mennék.
Én Maglódot szeretem, Gödöllőn még nem laktam.
Attól függ, hogy Budapesten hova jársz (autóval) dolgozni, mert a közlekedés csúcsidőben nem a legjobb, - hiába van csak 9 km-re a közig.határtól, a leghosszabb része Pestnek - viszont a vonat 12 perc alatt a Keletibe tesz le.
Én kimentem az állomásra kocsival és negyedóra múlva a centrumban voltam.
Ellenben csendes, nyugodt, az átlagnál biztonságosabb és minden van.
4/4:
Itt máshol meg azt írják, hogy Maglódon sok a cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!