Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csak szerintem gurulhatott el...

Csak szerintem gurulhatott el a gyógyszer?

Figyelt kérdés

[link]

Nem sok egy kicsit érte? "Két generációnak is alkalmas" végülis, hogyne férne el két család 65m2-en :)

2017. szept. 6. 15:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Úgy,hogy az idősek az udvari szoba konyhába vannak vagy egyes számba...: Az udvaron egy különálló épületben található egy konyha és egy szoba
2017. szept. 6. 16:01
 2/18 anonim ***** válasza:

Folyt amit kihagytam:

Akár kétgenerációs családnak is alkalmas.

Tehát AKÁR! ez olyan mint az AKÁR 90%-os leértékelés

2017. szept. 6. 16:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Ingatlanos hirdetés, tehát ez egy ilyen marketingszöveg, ezen ne húzd fel magad. Nyilván a kockaház, a főépület a 65 m2, még akkor ez a kisebbfajta, hiszen van benne 2 szoba, stb. A kis házikó nincs benne a 65 m2-ben. Biztos az volt az eredeti épület, és mellé húzták ezt a kockaházat, családon belül. A kis ház meg egy szoba-konyha, tehát elvben ellakik benne egy idős ember, csak mondjuk nem modern egyáltalán. De azért a fotók alapján rendben van tartva, tiszta, rendezett, meg minden.
2017. szept. 6. 17:01
 4/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az árat az előbb elfelejtettem megnézni. Figyu, Debrecenben egy ekkora telek, ha találsz egyet, jóval 20 milla fölött van, de azt mondom, hogy egy nagy telek, egy rendben tartott kockaházzal 22! Úgyhogy 13,5-ért indulok érte!
2017. szept. 6. 17:03
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Na ne viccelj hol ér ez 13 millát? 65 m2 minimálisan elég egy kis családnak. Pláne keleti országrészen. Itt az ország közepén ennyiért egy príma szép házat kapsz. A fővárostól 60 kilóméterre , temérdek munkalehetőséggel.
2017. szept. 6. 18:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Ráadásul még vájog is ami magában hordozza az alsó szigetelés esetleges hiányát. Így lehet hogy dohos is.
2017. szept. 6. 18:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Hah! És megint csak hah! Én most veszek egy TÉGLA, 80 nm-es házat 5 millióért Szolnokon. A hirdetésben látottért még fele annyit sem adnék.
2017. szept. 6. 21:57
 8/18 anonim ***** válasza:

Linkelnéd kérlek azt az ötmillás házat? Legalább jó környéken van?

Hah vagy nem, Debrecenben és szűk környékén elég drágák a házak is, nemcsak a lakások. Az indulok érte nyilván poén, érzékeltetve az itteni árakat.

Debrecen sem hasonlítható össze lehetőségekben Bp. környékével mégis ilyen árak vannak.

Amit még nem tudok, hogy Nyíregyen ez hol van, az milyen környék, én nem kerestem rá.

Egyébként nemcsak háromgyerekesek vannak, 50 m2-es lakásban élünk, én ezt kicsinek érzem már (pedig nincs gyerek), na meg már nem lakásban szeretnék élni.

2017. szept. 6. 23:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Nyíregytől egy köpésre, Debrecentől egy nagy köpésre, jó környéken, tiszta rendezett, jól karbantartott házért 13millió nem sok pénz...még ha vályogból van akkor sem... nagyon lenézitek a "keleti" országrészt... basszus olyan pici ez az ország 4-5óra max bárhová eljutsz benne...
2017. szept. 7. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként mi 3 generáció 2 nagyszülő, 2 szülő, +mi 4en gyerekek...

Így nőttünk fel 68 nm panelban... nem mondom, hogy nem volt szűkös, de nem panaszkodtunk soha, szerető család voltunk mindig...

3 szoba 68négyzetmétert laktunk ennyien,

+ a két legjobb barátunk, a két szomszéd gyerek is nálunk játszott egész nap, mivel az ő lakásuk 4 szobás volt, 80 valahány négyzetméter, de az alkoholista apja/anyja közt mindig úgy izzott a levegő, hogy 4en alig bírtak megmaradni a lakásban... nem is maradtak, mert a nő 16 éves koromban kiugrott a 9.ről...

Szóval csak arra próbál9k rávilágítani, hogy elsődlegesen nem a négyzetméteren múlik, hogy melyik "család" mekkora lakásban fér el...

2017. szept. 7. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!