BigNOS kérdése:
Havanna lakótelep milyen környék? Mai szemmel! Oda szeretnénk költözni a kis családommal!
Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 10:54
11/19 A kérdező kommentje:
Én is nyomozgatam egy kicsit inkább a Kispesten a Wekerle telepen gondolkodtunk! Kicsit jobb környéknek tűnik!
2017. szept. 6. 17:34
12/19 anonim válasza:
Igen, de a wekerle egy magasabb árkategória, és lepusztult házakkal.
Valamikor a munkásosztálynak épült alacsony költségvetéssel.
De merőben jobb környék.
13/19 anonim válasza:
Wekerle lényegesen drágább, ráadásul egy esetleges felújítás nagy szívás lehet ott, mert műemlék védelem van az összes házon.
14/19 anonim válasza:
Szia! Wekerlére nyugodtan költözhetsz a családoddal, az a XIX. Kerület rózsadombja. 30 évig éltem kispesten, jó hely.
15/19 anonim válasza:
Nyugodtan felújíthat Wekerlén, a szabályozás csak a házak külső homlokzatára vonatkozik és abban sem mindegyikre.
Azzal pedig vitatkoznék, hogy olcsó, igénytelen anyagokból épült volna. Az 1910-es években épült telep Európa hírű lett az igényes tervezésről és kivitelezésről.
Kérdező, nagy szerencséd van, ha ott találsz eladó ingatlant, mert onnan nem nagyon költöznek az emberek, legfeljebb kihalnak.
16/19 A kérdező kommentje:
Igen találtunk is lakást ott de a Nagykőrösi útnál viszonylag jó áron de olyan zajos meg sajnos össze vissza volt már fotózva a lakás!
2017. szept. 12. 08:50
17/19 anonim válasza:
Miért nem keresel tovább Wekerlén? Vagy köt valami határidő?
18/19 somika2005 válasza:
Én ott lakom. Szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!