7 millió Ft alatt lehet jó állapotú, tégla / blokk / kő falazatú házat venni vidéken?
Nem egészen mindenki! Én az 5-ös vagyok, egyáltalán nem beszéltem városokról, ... igaz, nem is volt vele nagy sikerem.
40-50 éves, felujitandó kockaházakat lehet venni ennyiért jellemzően.Ha nagyon nyugis helyen van, mondjuk egy világvégi kis faluban, akkor kevesebbért is. Pl.nézd meg ezt
Néha be is lehet mákolni... én pl mikor vettem az első házamat, ismerőstől hallottam, hogy pákozdon lesz egy eladó ház még nem hirdette mag a tulaj, de olcsón gyorsan akar szabadulni...
3 szoba fürdő, garázs, 1400nm kert, megkérdeztem a tulajt mennyiért adja el, ő meg visszakérdezett mennyim van...
Így vettem meg 4millióért a 15milliós házat.
Utána tudtam meg, azért volt neki ilyen sűrgős, mert a felesége és a kislánya meghaltak autóbalesetben és nem tudta elviselni a "régi otthonukat"...
Több hasonlo sztorit is hallottam már sajnos... hírdetéseknél a sürgősen eladó kulcsszó alatt sokszor valami tragédia lappang...
Vegyél olyat amelynek a falazata nagyon jó állapotban van,és nem ázik be. 50-60 éves házak nagyon jó téglából készültek,általában nagy méretűekből .Belsőleg is könnyen alakithatók .Az árak nagyon függnek hol találhatók ilyenek .
Ha 6 millió alatt találsz,és mindent újra cserélsz,ez legyen újabb 6 milka .Akkor már olyan lesz amit szeretnél,és nem nézegetnéd a 12 milkáért megvett neked nem tetsző fűrdőt,annak belső kialakitását,lerakott esetleg már felpattogzott járó lapokat .
Mi ezt a megoldást választottuk .
Arról nem is beszélve,tudod minden új,ami beépített.
A falba nem látsz be,milyen állapotú a csőhálózat .
Zalában elég sok ilyen eladó ház van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!