Budapesten hol érdemes panelt venni, ahol még nem szalltak el nagyon az árak?
Rögtön ki is választottad a két legdrágábbat! :)
XVIII. Lakatos lakótelep.
A barátnőm haláláig ott lakott és szerette.
Köszi a tippet, megnézem.
Amúgy messze nem a legdrágább, amit írtam, pl. Gazdagréthez, Óbudához vagy a XIII. kerülethez képest.
A legolcsóbb szerintem most Csepel és a Havanna lakótelep. A biztonságosságáról már más az össz vélemény, dehát valamit valamiért.
Én egyébként Csepelt csípem a sok barna bőrű ellenére. Éltem ott egy darabig, sosem ért atrocitás és baromi gyorsan elérhető a belváros.
A zűrösebb környékeket azért elkerülném, és nem is feltétlenül a legolcsóbbban gondolom, hanem valami olyanban, ami ár/érték arányban még elfogadható.
A második válaszoló által javasolt Lakatos lakótelep egyébként drágább, mint Békásmegyer.
2-es vagyok
Tényleg? Nem is gondoltam volna ...
Azért csak nézegess arra, mert mint mondtam, állítólag jó hely!
Kispesti lakótelep, Fő utca környéke.
Corvin negyed 15 perc tömegközlekedéssel.
Piac, metro, vonat. minden a közelben.
Nekem van ott egy eladó. ;)
Nehogy azt hidd, hogy a "nyócker" olyan olcsó. Van 2-3 zűrösebb utca, meg egy tucat ház, ahova nem megy fehér ember, de 90%-ban tisztességesen megkérik ott is a lakások árát.
Ami olcsó, az meg olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!