Fundamenta lakáskassza vélemények?
A szekrény helyett sokkal jobb helyen van ott a pénz...
amúgy amit sokan negatívként mondanak az a 3 hónap mire a pénzed megkaphatod,de pár napja olvastam,hogy 2 hónapra fog rövidülni. Amúgy szerintem abszolút nem rossz dolog
Azt el is felejtettem mondani, hogy most nevetségesen alacsonyak a banki kamatok a megtakarítások esetében. Most jobban megéri az LTP, mint a bankbetét.
Második vagyok.
Az ltp jó termék. Megéri.
Negatívumot sok minden generálhat, de a két legjellemzőbb: Ügyfél elfelejti a 3 (most már csak 2) hónapos kiutalási időszakot, meg azt, hogy nyilatkoznia kell a felhasználásról, (mivel addig nem indul el a folyósítás) aztán reklamál, hogy ülnek a pénzén. Törvény írja elő, tudomásul kell venni.
A másik, ami szintén tény: Sok esetben a tegnap még kazánkovács, ma pénzügyi szakember (...) személyi bankár nem teljeskörűen, vagy eleve hibásan tájékoztat, ami szintén sok panasz alapja.
Szóval a termék jó, de nem mindegy, ki az, aki intézi az ügyeidet, ki ad tanácsot. Vannak ott jó szakemberek, de a legtöbb kutyaütő. De ugyanez igaz a többi lakástakarékra, vagy biztosítókra, vagy egyéb pénzügyi tanácsadó cégekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!