Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csok külföldi munkaviszonyal?

Csok külföldi munkaviszonyal?

Figyelt kérdés
Kapott már valaki úgy csokot hogy a 180 napot külföldi biztosítási jogviszonyal igazolta le és mikor megigényelte elég volt az egy napos magyarországi tb jogviszony? Azt olvastam hogy a két biztosítási jogviszony között nem telhet el 30 nap. Sikerült valakinek ennyi idő alatt minden papírt kikérni? Gondolok az E 104 es papirra. Most költözünk haza Magyarországra és kiváncsi lennék hogy sikerült már valakinek. A mi esetünkben használt házra vennénk fel hitel nélkül 3 meglévő gyermekre.

2017. jún. 21. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van akkor facebook csok csoportba tedd fel a kérdést (CSOK - Családok Otthonteremtési Kedvezménye) :) Vannak páran akik akartak vagy már igényeltek, külföldi munkaviszonnyal,természetesen úgy,hogy magyar is lett közbe.
2017. jún. 21. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Ha külföldön fizetsz adót, ott kell csókot kérned.
2017. jún. 21. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszadó köszönöm. Megpróbálom ott megkérdezni!

Második válaszadó: írtam hogy haza fogunk egyből költözni és Magyarországon fogunk dolgozni és élni!!! Külföldi munkavállalás előtt szerintem fizettem a férjemmel elég adót és fogunk is még!!!

2017. jún. 21. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
#2: külföldön nincsen CSOK. Egyéb iránt a külföldön befizetett adó egy része is sajnos magyarországon köt ki. Nézegesd gyakrabban a rengeteg milliárdos EU pályázat táblát az épülő hoteleknél, szánkó pályáknál meg kerékpár utaknál amik sehová sem vezetnek.... Igen, azok mind a külföldi adókból épülnek, nem a magyar kincstárból. ;) Üdv, egy külföldi adófizető
2018. febr. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!