Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Találtam egy házat csak nem...

Magyarvitez1 kérdése:

Találtam egy házat csak nem tudom hogy érdemes-e vele foglalkozni? (Győrszentiván)

Figyelt kérdés
Találtam egy házat, Győrszentiván kertvárosi részében található, szerintem jó állapotban van, csak nem tudom hogy érdemes-e vele foglalkozni. nekem az gyanús, hog ilyen olcsó, 10 millió. az albérletet szeretnénk kiváltani, hiszen hosszútávon tervezzük hogy itt Győrben letelepedünk. Szerintetek hogyan tudnék utánna járni annak, hogy vajon mi miatt lehet ilyen olcsó, vagy hogy érdemes-e vele foglalkozni. köszönöm a válaszaitokat, és a tippjeiteket.

2017. máj. 19. 18:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
esetleg ha statikushoz kellene fordulnom, nem tudom kihez kellene fordulni. győrben nem találtam senkit csak budapesti irodát, és az is 40 ezerért vállalja....
2017. máj. 20. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezek győriek és készítenek statikai felmérést.

Nem tudom mennyiért, hívd fel őket.

Akiket kikerestem neked, az mind 40-60ezer, azokat nem is írom, mert olyanod már van.

[link]

2017. máj. 20. 16:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez egy régi ház (6-os vagyok). Külső kép nem lesz, azt csak magánember tesz fel, ingatlanos nem.

Ha megnézed már az alaprajzot is, hogy vannak a helyiségek ez a ház mondjuk az ötvenes években épülhetett, saccra. Nézd meg azt a kályhát... Ilyet nem is láttam mostanában. A festést a kályha fölött a sarokban, van ott valami a plafonnal. A kék színű szoba sem olyan gyönyörű, ott már látszik, a falon, hogy az egész nem mai darab.

A hirdetésben szó nincs a komfortfokozatról, vagy ilyesmi. Nincs arról szó, hogy van-e benne csatorna pl. Fűtést látjuk, tehát már nem összkomfortos. Fűtési rendszer kiépítése (cirko) úgy milló körül, vagy felette... Ezzel a kályhával úgyis csinálni kell valamit.

További kérdés, hogy milyen kívülről a vakolat, a tető, a falak (statikailag), de először te is kimehetsz egyedül, és megnézheted, azért még nem kell statikus, csak ha komolyra fordul a szándékod. Mehetsz te oda többször is. Kérdés még a víz, és villanyvezetékek állapota. Boyler, ilyesmi. Na, hát ezért ennyi.

2017. máj. 21. 22:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Itt van ugyanarról hirdetés, ezen kívülről is látszik.

Nem olyan rossz ez a ház, ha megnézed a győrszentiváni hasonló árú házakat.

Egyik sem valami csoda, ósdik, lelakottak és nagyon picik.

Azokra aztán kell jócskán költeni

Ez legalább 50 m2-es és nagyjából egyben van.

De szakértőnek nem árt megnéznie.

2017. máj. 21. 22:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt:

[link]

2017. máj. 21. 22:53
 16/18 anonim ***** válasza:

:O Nálunk a zártkertek néznek ki így. Ott ilyen házak vannak?

Na mindegy, ha ilyen, ilyen. Egyenes vonalú a fal is, a tető is, valószínűleg az eredeti ház a hosszú része, és mellette a lapostetős (gondolom az egyik szoba) később lett hozzáépítve.

Így nem látszik, hogy baja lenne, lehet, van rajta szigetelés is. Meg kell kérdezni, hogy melyik felújítást mikor csinálták. Mondjuk a konyha meg a fürdő elég takaros azért. Szerintem ez nem ér többet 10-nél.

2017. máj. 21. 23:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy győrhöz viszonyítva még egy panelnál is olcsóbb és így egy kertes házat kapok ennyiért...
2017. máj. 23. 04:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Keresd meg a 12-es válaszomban írt szakértőket, csináltass szakvéleményt, ezen ne spórolj!

De ne sokáig szarakodj, mert ha ez tényleg annyira alkalmi vétel, mint ahogy írod, el fogják vinni az orrod elől!

2017. máj. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!