Találtam egy házat csak nem tudom hogy érdemes-e vele foglalkozni? (Győrszentiván)
Ezek győriek és készítenek statikai felmérést.
Nem tudom mennyiért, hívd fel őket.
Akiket kikerestem neked, az mind 40-60ezer, azokat nem is írom, mert olyanod már van.
Ez egy régi ház (6-os vagyok). Külső kép nem lesz, azt csak magánember tesz fel, ingatlanos nem.
Ha megnézed már az alaprajzot is, hogy vannak a helyiségek ez a ház mondjuk az ötvenes években épülhetett, saccra. Nézd meg azt a kályhát... Ilyet nem is láttam mostanában. A festést a kályha fölött a sarokban, van ott valami a plafonnal. A kék színű szoba sem olyan gyönyörű, ott már látszik, a falon, hogy az egész nem mai darab.
A hirdetésben szó nincs a komfortfokozatról, vagy ilyesmi. Nincs arról szó, hogy van-e benne csatorna pl. Fűtést látjuk, tehát már nem összkomfortos. Fűtési rendszer kiépítése (cirko) úgy milló körül, vagy felette... Ezzel a kályhával úgyis csinálni kell valamit.
További kérdés, hogy milyen kívülről a vakolat, a tető, a falak (statikailag), de először te is kimehetsz egyedül, és megnézheted, azért még nem kell statikus, csak ha komolyra fordul a szándékod. Mehetsz te oda többször is. Kérdés még a víz, és villanyvezetékek állapota. Boyler, ilyesmi. Na, hát ezért ennyi.
Itt van ugyanarról hirdetés, ezen kívülről is látszik.
Nem olyan rossz ez a ház, ha megnézed a győrszentiváni hasonló árú házakat.
Egyik sem valami csoda, ósdik, lelakottak és nagyon picik.
Azokra aztán kell jócskán költeni
Ez legalább 50 m2-es és nagyjából egyben van.
De szakértőnek nem árt megnéznie.
:O Nálunk a zártkertek néznek ki így. Ott ilyen házak vannak?
Na mindegy, ha ilyen, ilyen. Egyenes vonalú a fal is, a tető is, valószínűleg az eredeti ház a hosszú része, és mellette a lapostetős (gondolom az egyik szoba) később lett hozzáépítve.
Így nem látszik, hogy baja lenne, lehet, van rajta szigetelés is. Meg kell kérdezni, hogy melyik felújítást mikor csinálták. Mondjuk a konyha meg a fürdő elég takaros azért. Szerintem ez nem ér többet 10-nél.
Keresd meg a 12-es válaszomban írt szakértőket, csináltass szakvéleményt, ezen ne spórolj!
De ne sokáig szarakodj, mert ha ez tényleg annyira alkalmi vétel, mint ahogy írod, el fogják vinni az orrod elől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!