Van olyan bank ahol lehet lakashitelnel a vetelaron felul a felujitasra is hitelt felvenni?
Itt kis összegről van szó. Javaslom nektek, hogy vegyetek fel öt évre rögzített futamidővel, és mellette indítsatok lakáskasszát. Olyat, ami a Fundánál van csak: 3% kamatozású (ez nagyon fontos) és hat évre szóló. 48 hónap után törvényileg felmondható. Beforgatod a hiteledbe négy év múlva: havi 20 ezer befizetésével majdnem 1.400.000 ft-od lesz.
És kifizetted a hitelt :)
Másik variáció, hogy felveszed fix tíz évre, és mellette takarékoskodva, minden évben előtörlesztesz valamennyit.
Itt is nézz szét:
www.kalkulator.kiszamolo.hu
Egyszerűen ne fizessetek vissza másfélmillióra 2.200.0000 forintot.
Kamatot csak arra az időre fizetsz, értelemszerűen, amíg a hitel fennáll.
Javaslom, hogy mielőtt bármit is teszel, olvasd el a hiteles és a lakáskasszás cikkeket a kiszamolo.hu-n!
Ha van fölösleges hétszázezretek, akkor hajrá.
Meg sem próbáljátok a rendes, 2-3%-os hitelt?
Sem másik lakáskasszás céget, ahol lehet, hogy nem ennyi a korhatár? Vagy a 25. születésnapján megköti a 24 éves?
Az a baj,hogy en vagyok( no ) az idosebb :) es gyeden vagyok itthon amivel nemigazan vagyok hitelkepes.
Mas lakastakareknal is van ilyen azonnali hitel? Nem ugy van a tobbinel hogy a megtakaritasi ido vegen jutok csak a penzhez? Interneten ugy tajokozodtam, hogy csak a fundamenta ad ilyen athidalo kolcsont. Ha a banki lakashitelt megprobalnank ott felo, hogy elutasitanak. Ez a haz egy valyoghaz a varos szelen, ami ujjitasra szorul. Igaz hogy van egy telkunk is amit betudnank vonni fedezetkent. Ha tegyuk fel akar a ketto ingatlan eleg fedezet a hitelhez akkor minimum 2 milliot lehet felvenni+ a csok osszege. Ez eddig jo, de az ugyintezes is joval hosszabb ilyen hitelnel. Eloleg szukseges a tulajnak hogy egyaltalan elkezdhessuk a folyamatot. + a banki dijak. Ez kapasbol 300-500 ezer ( 10% eloleg+ugxintezes 100-200ezer kozt.) akkor ennyivel kevesebb lesz az ujitasra. Mig a szemelyi kolcsonnel mivel ottvan rogton kezbe akar alkudni is tudnank ebbol a 3 milliobol. Remenykedunk, hogy 2,5 m ert megtudjuk igy venni . Akkor 1 millio szemelyi hitel rogton+ 1 meglevo es 1 valallt babara a csok . A szemelyi hitelbol marad 500 ezer + megmarad az oneronk is az ujitasra igy lenne valamivel tobb mint 1 millionk kezdetnek amibol elkezdhetjuk az ujjitast. Es vegulis ha igy sikerul 2,5 ert megvenni 500 ezret sporoltunk rogton mert lakashitelnel nem igazan lenne eselyunk az alkudozasra szerintem. Akkor igy nezve 200 ezer ftunkba kerul a szemelyi hitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!