Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van olyan bank ahol lehet...

Van olyan bank ahol lehet lakashitelnel a vetelaron felul a felujitasra is hitelt felvenni?

Figyelt kérdés
Egy regi felujitando hazat szeretnenk megvasarolni a vetelar 3M plusz kb 1,5-2 M kene a felujitasra csokot is igenybe vennenk , 1 gyerek utan . Ha felujitasra is kell kolcson akkor hogy mukodik ez? Vagy akkor csak a szemelyi kolcson all rendelkezesre?
2017. máj. 17. 10:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igaz hogy joval dragabb , de ez a megoldas tunik a legjobbnak. Legegyszerubbnek. Esetleg azt tudja valaki hogy az otpnel lehet e olyat hogy fix 10 es hitelt valasztunk de csak 6- 7 evre vesszuk fel a kolcsont? Az erstenel pl nem lehet a fix10 esnel minimum 10 evet kell valasztani futamidonek.
2017. máj. 18. 14:57
 12/22 anonim ***** válasza:

Itt kis összegről van szó. Javaslom nektek, hogy vegyetek fel öt évre rögzített futamidővel, és mellette indítsatok lakáskasszát. Olyat, ami a Fundánál van csak: 3% kamatozású (ez nagyon fontos) és hat évre szóló. 48 hónap után törvényileg felmondható. Beforgatod a hiteledbe négy év múlva: havi 20 ezer befizetésével majdnem 1.400.000 ft-od lesz.

És kifizetted a hitelt :)

2017. máj. 18. 15:30
 13/22 anonim ***** válasza:

Másik variáció, hogy felveszed fix tíz évre, és mellette takarékoskodva, minden évben előtörlesztesz valamennyit.

Itt is nézz szét:

www.kalkulator.kiszamolo.hu

Egyszerűen ne fizessetek vissza másfélmillióra 2.200.0000 forintot.

2017. máj. 18. 15:32
 14/22 A kérdező kommentje:
Koszonom ez nagyon jo otlet utana olvasok . Eszembe se jutott ez az opcio :) 1,5 millio szemelyi vegig fix lenne 7 evre ha felvennenk es 4 ev utan megvan a 1,5 millio lakastakarekbol es vegtorlesztjuk a hitelt akkor mennyit kell fizetni? Mert ugye van a hiteldij 7 evre kb 700 ezer de ha mi 4 ev utan vegtorlesztjuk akkor is ki kell fizetnunk a teljes hiteldijat amit 7 evre szamolt a bank? K&H banknal lenne a hitel.
2017. máj. 18. 17:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Személyi kölcsönbe nem tudsz lakáskasszát forgatni, csak ingatlan-jelzáloghitelbe.
2017. máj. 18. 17:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Kamatot csak arra az időre fizetsz, értelemszerűen, amíg a hitel fennáll.

Javaslom, hogy mielőtt bármit is teszel, olvasd el a hiteles és a lakáskasszás cikkeket a kiszamolo.hu-n!

2017. máj. 18. 17:51
 17/22 A kérdező kommentje:
utana olvastam, hogy a fudamentanal mik a lehetosegek. Sajnos feltetel a min 25.ev .mar itt megbukott a dolog mert 23 -24 evessek vagyunk. Egyreszrol a szemelyi draga de egyszeru gyors, es veletlenul sincs az, hogy az ertekbecslo nem ertekli eleg jora az ingatlant es nem kapunk hitelt. Masreszrol tenyleg sokkal dragabb mint egy lakashitel. De ugynezki ilyen kis osszegnel ez lesz a nekunk valo megoldas.
2017. máj. 18. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha van fölösleges hétszázezretek, akkor hajrá.

Meg sem próbáljátok a rendes, 2-3%-os hitelt?

Sem másik lakáskasszás céget, ahol lehet, hogy nem ennyi a korhatár? Vagy a 25. születésnapján megköti a 24 éves?

2017. máj. 18. 21:25
 19/22 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy en vagyok( no ) az idosebb :) es gyeden vagyok itthon amivel nemigazan vagyok hitelkepes.

Mas lakastakareknal is van ilyen azonnali hitel? Nem ugy van a tobbinel hogy a megtakaritasi ido vegen jutok csak a penzhez? Interneten ugy tajokozodtam, hogy csak a fundamenta ad ilyen athidalo kolcsont. Ha a banki lakashitelt megprobalnank ott felo, hogy elutasitanak. Ez a haz egy valyoghaz a varos szelen, ami ujjitasra szorul. Igaz hogy van egy telkunk is amit betudnank vonni fedezetkent. Ha tegyuk fel akar a ketto ingatlan eleg fedezet a hitelhez akkor minimum 2 milliot lehet felvenni+ a csok osszege. Ez eddig jo, de az ugyintezes is joval hosszabb ilyen hitelnel. Eloleg szukseges a tulajnak hogy egyaltalan elkezdhessuk a folyamatot. + a banki dijak. Ez kapasbol 300-500 ezer ( 10% eloleg+ugxintezes 100-200ezer kozt.) akkor ennyivel kevesebb lesz az ujitasra. Mig a szemelyi kolcsonnel mivel ottvan rogton kezbe akar alkudni is tudnank ebbol a 3 milliobol. Remenykedunk, hogy 2,5 m ert megtudjuk igy venni . Akkor 1 millio szemelyi hitel rogton+ 1 meglevo es 1 valallt babara a csok . A szemelyi hitelbol marad 500 ezer + megmarad az oneronk is az ujitasra igy lenne valamivel tobb mint 1 millionk kezdetnek amibol elkezdhetjuk az ujjitast. Es vegulis ha igy sikerul 2,5 ert megvenni 500 ezret sporoltunk rogton mert lakashitelnel nem igazan lenne eselyunk az alkudozasra szerintem. Akkor igy nezve 200 ezer ftunkba kerul a szemelyi hitel.

2017. máj. 18. 22:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Én 4 millió lakáshitelt vettem fel 3 évvel ezelőtt, annyi, hogy még az otp is elküldött, hogy ilyen olcsó házra nem adnak hitelt, végül egy takarékszövetkezet adott.
2017. máj. 18. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!