Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti hogyan fotóznátok be egy...

Ti hogyan fotóznátok be egy felújítandó lakást ingatlan hirdetéshez?

Figyelt kérdés
Az igényes fotók nagyon fontosak a hirdetésnél, és persze lehet éles, nagy felbontású, jó megvilágítású fotókat készíteni, de nyilván a téma ebben az esetben nem olyan, mint egy igényesen felújított lakásnál.

2017. máj. 15. 07:30
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Pont ugyan úgy, a valóságnak megfelelően.
2017. máj. 15. 07:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kipakolva, csak az üres szobákat.
2017. máj. 15. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is,ha vannak lomok,azt ki kellene pakolni. Láttam olyan hirdetést ahol a szobában a padlón újságok hevertek szanaszét, és förtelmes mocsok volt a padlón egérszarral megspèkelve. Na,arra vehették volna a fáradtságot,hogy legalább az újságot összepakolják,felseprik a piszkot és felmosnak. Rögtön egy fokkal jobban néz ki.
2017. máj. 15. 08:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is üresen 1 szögből minden szobát+konyha+fürdő. Nyilván ha oda írod, hogy felújítandó úgy készülnek lelkileg meg ha látják a képeken mit kéne felújítani tudnak kalkulálni, hogy megéri e nekik. Most ha alig tesz fel az ember képet és élőbe éri az első sokk akkor kevésbé fog vissza menni vagy megalkudni mert átverésnek érzi a dolgot.
2017. máj. 15. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi amikor házat kerestünk kifejezetten szerettem azokat a képeket amik a csupasz szobákról készültek,nem pedig úgy tele pakolva,hogy a falat se lehet látni vagy éppen a sok cucctól egy köpetnyi hely van abba a szobába és egyből túl kicsinek tűnik.Azoktól egyenesen a falra másztam amikor az ágyat fotózták vagy a falon a polcot vagy épp a szekrényt (ki a bánatot érdekel mikor házat és nem bútort keresek).
2017. máj. 15. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy legyen legalább egy kockás papíros alaprajz. Nem árt, ha a nem mozgatható főfalak is meg vannak különböztetve. Mivel itt a leendő vevő mindenképp fel fogja újítani, gondolkodni fog az átalakításon. Itt a "szép" fotók valóban nem érdekesek.
2017. máj. 15. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg még a társasház belseje, kívülről az épület is érdekes lehet, hogy ezt a lakást mégis milyen környezetben találja a vevő.
2017. máj. 15. 15:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönom az eddigi válaszokat. Én is arra gondoltam, hogy teljesen kipakoljuk és üresen fotózzuk be. A hirdetés szövegében már most is benne van, hogy felújítandó. Egyébként egy családi házról van szó, amiben 2 lakás lett kialakítva annak idején. Alaprajzot már készítettem a válasz, és a tartófalak megjelölésével, tájolással. Külső fotó természetesen van ( főleg mert panorámás a ház ).
2017. máj. 15. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen kipakolni, illetve ha nem "putris" jellegű, hanem teljesen lakható csak felújítandó akkor iszonyatos nagy rendet rakni, minden (de minden, tehát a fogkefét és a kabátot és a dísztárgyak nagyrészét és az edényeket, fűszereket is...)használati tárgyat eltenni és kitakarítani. Sok esetben ilyenkor is tanácsos bizonyos bútorokat elmozdítani vagy kitenni.
2017. máj. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!