Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti mennyi ideig gondolkodtatok...

Ti mennyi ideig gondolkodtatok a házvásárláson, ha már megvolt rá az összeg, vagy a hitel lehetőség adott volt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hol legyen, mekkora méretű, milyen extrák kellenek, inkább régebbi de felújítjátok vagy csak olyan amibe be kell költözni? És nem lakásra, inkább családi ház. 40nm szerintetek fiatal családnak 1 tervezett gyerekkel elég lehet? Sokan élnek panelban akkora lakásban (még szerintem gyerekkel is).

2017. máj. 14. 09:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amikor már megvolt a lóvé, akkor másfél évig jártam a nyakára az idős házaspárnak, hogy adják ide 30 milláért a házat. Ugyanis 47-ért hirdették 10 éve már, és közben jöttek rá, hogy erősen túlárazták. A végén 35-ért adták ide, becsülve a kitartásomat. És még így is a piaci ár felett vettem meg, de nagyon tetszett a belső elrendezése.

A ház amúgy 3 szintes szuterénes Kádár kocka, de nagyon jó a tájolása, szép a kert, és közel van minden. A gyerekek mellett a nagyi is velünk lakik. Nekünk 40 m2 a nappali és az étkező.

Ha valaki vendég jön hozzátok télen, akkor gondban lesztek egy 40 m2-es házban. Mondjuk nálunk a gyerekszobák is 20 m2 felettiek. De én szeretem a nagy életteret. Túl sokat éltem panel lyukakban életem során.

2017. máj. 20. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!